Το προφητικό μήνυμα που είχε μοιραστεί η Tina Turner πριν το θάνατό της: «Τα νεφρά καταρρέουν...»
Hollywood

Το προφητικό μήνυμα που είχε μοιραστεί η Tina Turner πριν το θάνατό της: «Τα νεφρά καταρρέουν...»

Μια από τις τελευταίες αναρτήσεις που είχε κάνει η Τίνα Τέρνερ στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram της είχε να κάνει με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. «Τα νεφρά καταρρέουν χωρίς πόνο» είχε γράψει. Διαβάστε το μήνυμά της.

Η Tina Turner έφυγε από τη ζωή στα 83 χρόνια της μετά από μακροχρόνια προβλήματα υγείας. Η ίδια είχε μοιραστεί κάποια από αυτά τα προβλήματά της σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις που είχε κάνει στις 9 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού.

804c9ae6-Tina-Turner-19.jpg

Η αξέχαστη τραγουδίστρια έγραφε: «Αυτή η ημέρα είναι σημαντική γιατί τα νεφρά καταρρέουν χωρίς πόνο. Γι’ αυτό σήμερα θέλω να σας πω να τους δείχνετε αγάπη! Την αξίζουν. Τα δικά μου νεφρά είναι θύματα της αποτυχίας μου να συνειδητοποιήσω ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίσω με φάρμακα την υπέρτασή μου. Έθεσα τον εαυτό μου σε μεγάλο κίνδυνο με την άρνησή μου να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα πως χρειάζομαι καθημερινά φαρμακευτική αγωγή, εφ’ όρου ζωής. Για πολύ καιρό πίστευα ότι το σώμα μου είναι ένα φρούριο που τίποτα δεν μπορεί να αγγίξει και να καταστρέψει. Χαίρομαι λοιπόν που μπορώ να υποστηρίξω μια νέα, διεθνή καμπάνια για την υγεία των νεφρών».

tina.jpg

Σε μια πρόσφατη, μάλιστα, συνέντευξή της στην Guardian, καθώς έβλεπε το τέλος να πλησιάζει, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το πώς θα ήθελε να την θυμάται ο κόσμος, εκείνη είχε δηλώσει «Σαν τη βασίλισσα του rock n’ roll. Σαν μια γυναίκα που έδειξε σε άλλες γυναίκες ότι είναι εντάξει να αγωνίζονται για την επιτυχία με τους δικούς τους όρους. Δεν με φοβίζει τίποτα στο πέρασμα του χρόνου. Είναι μέρος της περιπέτειας της ζωής και αγκαλιάζω και αποδέχομαι ό,τι φέρνει η κάθε μέρα».

Δείτε παρακάτω την εν λόγω ανάρτηση που αφορούσε την υγεία της:

https://www.instagram.com/p/CpkhvaFBS0K

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved