Τζον Γκούντμαν: Αγνώριστος ο ηθοποιός – Έχασε 90 κιλά με αυτή τη διατροφή!
Hollywood

Τζον Γκούντμαν: Αγνώριστος ο ηθοποιός – Έχασε 90 κιλά με αυτή τη διατροφή!

Ο Τζον Γκούντμαν έμεινε κυριολεκτικά μισός αφού από 177 κιλά έχασε τα 90 και πλέον είναι αγνώριστος!

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της πετυχημένης σειράς του HBO «The Righteous Gemstones» και η αλλαγή στην εικόνα του ήταν τεράστια!

Η προσπάθειά του να χάσει το περιττό βάρος ξεκίνησε το 2007 οπού και είχε μπει πρόγραμμα αλλά και άσκησης. Το βασικό που έκανε όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει είναι ότι σταμάτησε να πίνει ενώ ακολουθήσε ένα μεσογειακό πρότυπο διατροφής και φυσικά άρχισε να περπατάει.

goodman-(4).jpg

«Έπαιρνα μια χούφτα φαγητό και το έριχνα στο στόμα μου. Απλά έτρωγα όλη την ώρα. Κάποιες στιγμές, αποφάσιζα να κάνω κάτι. Τότε έχανα 30-35 κιλά και μετά επιβράβευα τον εαυτό μου με μια 6άδα μπίρες ή οτιδήποτε άλλο και επέστρεφα στις παλιές μου συνήθειες. Απλώς κουράστηκα. Βαρέθηκα να κοιτάζω τον εαυτό μου. Ξυρίζεσαι μπροστά στον καθρέφτη και δε θέλεις να κοιτάς τον εαυτό σου. Γίνεται επικίνδυνο», είχε πει το 2016 ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τον τύπο της διατροφής του; Ο ηθοποιός ακολούθησε μεσογειακή διατροφή η οποία είναι πλούσια σε τρόφιμα ολικής αλέσεως, δημητριακά, φρέσκα προϊόντα, άπαχη πρωτεΐνη, όπως ψάρι και κοτόπουλο και ελαιόλαδο.

goodman-(6).jpg

Γυμνάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα, φροντίζοντας να κάνει 10.000-12.000 βήματα την ημέρα, κάνει ελλειπτικό, ποδήλατο και διάδρομο.

Ο ηθοποιός έχει μιλήσει εδώ και καιρό ανοιχτά για την αγάπη του για το φαγητό και τα σκαμπανεβάσματα που έχει με το βάρος του.

«Ήθελα να ζήσω καλύτερα», είχε πει.

Δες τη νέα του εικόνα στη gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved