Πέθανε ο Βρετανός τραγουδιστής και παρουσιαστής Vince Hill
Hollywood

Πέθανε ο Βρετανός τραγουδιστής και παρουσιαστής Vince Hill

Σε ηλικία 86 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Βρετανός τραγουδιστής και παρουσιαστής Vince Hill.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του, επιβεβαίωσαν μέλη της οικογένειάς του στο twitter.

«Δυστυχώς πρέπει να μοιραστούμε νέα που κανείς μας δεν θέλει να ακούσει. Λυπούμαστε πολύ που πρέπει να σας πούμε ότι ο Vince μας άφησε. “Έφυγε” ειρηνικά στο σπίτι του αφού δημιούργησε μια μουσική κληρονομιά. Οι μελωδίες του θα παραμείνουν για πάντα στις καρδιές μας», έγραψε η οικογένειά του.

hill.jpg

Ο Vince Hill αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία , περιόδευσε με το μιούζικαλ « Florodora » και στη συνέχεια έγινε τραγουδιστής με το Teddy Foster's Band, ένα μεγάλο συγκρότημα με έδρα το Λονδίνο. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, ο Χιλ εντάχθηκε στο βρετανικό φωνητικό συγκρότημα The Raindrops, το οποίο είχε αναγνωριστεί από τους κριτικούς, το οποίο του έδωσε την πρώτη του ευκαιρία να εμφανιστεί σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, ειδικά στη ραδιοφωνική εκπομπή του BBC «Parade of the Pops »

Στα τέλη του 1961, ο Χιλ άφησε τους The Raindrops για μια νέα σόλο καριέρα. Η πρώτη του συμμετοχή στο UK Singles Chart ήταν το Vandyke "The River's Run Dry", το οποίο έφτασε στο Νο. 41 τον Ιούνιο του 1962. Το 1963, συμμετείχε στο A Song for Europe , το βρετανικό θερμό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision , με ένα άλλο τραγούδι "Sea, Vandy". Τα επόμενα χρόνια αποδείχθηκαν άκαρπα, καθώς μια διαδοχή single κυκλοφοριών απέτυχε να μπει στο chart .

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved