Η επίσημη ανακοίνωση για τον ξαφνικό θάνατο της Σινέντ Ο' Κόνορ και το «αντίο» της Τζέιμι Λι Κέρτις
Hollywood

Η επίσημη ανακοίνωση για τον ξαφνικό θάνατο της Σινέντ Ο' Κόνορ και το «αντίο» της Τζέιμι Λι Κέρτις

Την απόλυτη θλίψη σκόρπισε ο ξαφνικός θάνατος της 56χρονης διάσημης τραγουδίστριας Σινέντ Ο' Κόνορ χθες (26/7). 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας στο Λονδίνο την οποία και δημοσιοποίησε η DailyMail, ο θάνατος της Ιρλανδής τραγουδίστριας δεν θεωρείται ύποπτος.

Να θυμίσουμε ότι η Σινέντ Ο' Κόνορ τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί μετά την αυτοκτονία του 17χρονου γιου της πριν από 18 μήνες.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των Αρχών του Λονδίνου: «Η αστυνομία κλήθηκε στις 11:18 π.μ. την Τετάρτη 26 Ιουλίου μετά από αναφορές για μια γυναίκα που δεν ανταποκρινόταν σε μια κατοικία στην περιοχή SE24. Στο σημείο παρευρέθηκαν αστυνομικοί. Ο θάνατος μιας 56χρονης γυναίκας διαπιστώθηκε επί τόπου. Οι συγγενείς της έχουν ειδοποιηθεί. Ο θάνατος δεν θεωρείται ύποπτος. Θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή».

Η Σινέντ Ο' Κόνορ είχε κυκλοφορήσει 10 δίσκους όμως η μεγαλύτερη επιτυχία της ήταν το τραγούδι «Nothing compairs to you» που τραγουδιέται και παίζεται μέχρι σήμερα σε όλο τον κόσμο.

Το «αντίο» της Jamie Lee Curtis

Η Τζέιμι Λι Κέρτις είχε γνωρίσει την διάσημη Ιρλανδή τραγουδίστρια και όπως ήταν φυσικό, ο χαμός της, τη γέμισε θλίψη. Μάλιστα, με αφορμή τον θάνατό της θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσα από τα social media, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της και γράφοντας το εξής μήνυμα:

«Κάποτε άκουσα τη Σινέντ να τραγουδά α καπέλα σε ένα άδειο παρεκκλήσι στην Ιρλανδία. Ήταν υπό κατασκευή στην ιδιωτική κατοικία του οικοδεσπότη μας. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Στη συνέχεια πήγαμε μαζί να δούμε τον Eminem σε ένα φεστιβάλ. Την αγάπησα. Τη μουσική της. Τη ζωή της. Αυτό είναι τόσο λυπηρό. Δείτε το ντοκιμαντέρ «Nothing Compares». Εξαιρετικό. Ραγίζει καρδιές. Αναπαύσου καλά. Αναπαύσου με δύναμη. Αναπαύσου εν ειρήνη».

https://www.instagram.com/p/CvK4vjlRw-J/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved