Σινέντ Ο' Κόνορ: Στους δρόμους της Ιρλανδίας πλήθος κόσμου για το ύστατο αντίο
Hollywood

Σινέντ Ο' Κόνορ: Στους δρόμους της Ιρλανδίας πλήθος κόσμου για το ύστατο αντίο

Συγκλονισμένη ολόκληρη η Ιρλανδία αποχαιρέτησε τη διάσημη τραγουδίστρια Σινέντ Ο' Κόνορ που έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, την Τετάρτη 26 Ιουλίου.

H καλλιτέχνιδα που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα της τη δεκαετία του '90 με την αισθαντική της φωνή, έσβησε 18 μήνες μετά το θάνατο του γιου της, Shane ο οποίος ήταν μόλις 17 ετών.

Πλήθος κόσμου έσπευσε το μεσημέρι της 8ης Αυγούστου 2023 για να αποχαιρετήσει τη σπουδαία ερμηνεύτρια, η φωνής της οποίας σίγησε για πάντα.

Οι δρόμοι της πόλης Μπρέι, της γενέτειράς της, πλημμύρισαν από κόσμο και τραγούδια που ακούγονται προς τιμήν της.

3.000 θαυμαστές της Σινέντ Ο' Κόνορ είναι στους δρόμους και τραγουδούν το Nothing Compares 2 U, τη μεγάλη επιτυχία της από τη δεκαετία του ’90, σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail.

Η οικογένειά της αείμνηστης τραγουδίστριας που μάγεψε με τη φωνή της, έκανε ιδιωτικό μνημόσυνο, παρουσία του προέδρου της Ιρλανδίας, Μάικλ Ντάνιελ Χίγκινς. Οι αναρίθμητοι θαυμαστές της συγκεντρώθηκαν στους παραλιακούς δρόμους του Μπρέι μετά από παρότρυνση των δικών της ανθρώπων, από όπου πέρασε η πομπή πριν την ιδιωτική τελετή.

Η Σινέντ Ο' Κόνορ ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών. Ο 17χρονος γιος της Shane αυτοκτόνησε τον Ιανουάριο του 2022, όταν δραπέτευσε από ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν με αυτοκτονικές τάσεις.

Η διάσημη τραγουδίστρια το 2018 είχε αλλάξει το όνομά της σε Shuhada' Sadaqat έχοντας ασπαστεί το Ισλάμ και τα τελευταία χρόνια ζούσε μεταξύ Λονδίνου και μίας μικρής πόλης της γενέτειράς της, της Ιρλανδίας, το Co Roscommon.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved