Τα γεγονότα που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ το 2023!
Hollywood

Τα γεγονότα που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ το 2023!

Ανασκόπηση 2023: Από τις απεργίες που παρέλυσαν το Χόλιγουντ μέχρι τους Beatles που κυκλοφόρησαν το τελευταίο τραγούδι τους, ο κόσμος του entertainment παγκοσμίως χάρισε στα μεγάλα tabloids και τα διεθνή Μέσα πολύ δυνατούς τίτλους μέσα στο 2023.

Δείτε σε… τίτλους μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα του 2023 που σημάδεψαν την παγκόσμια showbiz.

hollywood.jpg

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Χόλιγουντ ο αστραφτερός κόσμος της σόουμπιζ και της μεγάλης οθόνης, «θάμπωνε» με την απεργία που αποφασίστηκε να κάνουν οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία κινηματογράφου. Κορυφαίοι σταρ, σεναριογράφοι και σκηνοθέτες αλλά και όλο το προσωπικό που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, πήραν σύσσωμοι την απόφαση να κατέβουν σε απεργία προκειμένου να ανακοπεί η αντικατάστασή τους από την Τεχνητή Νοημοσύνη. Μετά από 63 ημέρες απεργίας κατά τις οποίες το Χόλιγουντ «νέκρωσε» επιτέλους υπήρξαν συμφωνίες μεταξύ των απεργών και των κορυφαίων στούντιο της βιομηχανίας κινηματογράφου.

Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς σε ό,τι αφορά τον κόσμο της μουσικής ήταν η κυκλοφορία του τελευταίου τραγουδιού των Beatles στο οποίο μάλιστα ακούγεται η πραγματική φωνή του αξέχαστου Τζον Λένον, με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν το “Hackney Diamonds”, με αυθεντικό υλικό από το πρώτο τους άλμπουμ. Ήταν η πρώτη ηχογράφηση του συγκροτήματος μετά τον θάνατο του drummer Charlie Watts ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2021.

Η Μαντόνα αναγκάστηκε να καθυστερήσει την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας της αφού νοσηλεύτηκε και μάλιστα στην εντατική λόγω σοβαρής βακτηριακής μόλυνσης.

Η Britney Spears κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της στην οποία αποκάλυψε ότι έκανε έκτρωση ώστε να δώσει τέλος στην εγκυμοσύνη της για το παιδί που κυοφορούσε από τη σχέση της με τον Justin Timberlake τον καιρό που οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Οι ηθοποιοί Κέβιν Σπέισι και Γκουίνεθ Πάλτροου και ο τραγουδιστής Εντ Σίραν έγιναν πρώτο θέμα σε κορυφαία tabloids του εξωτερικού αφού πρωταγωνίστησαν σε πολύκροτες δίκες.

Οι εισαγγελείς στο Νέο Μεξικό είπαν ότι σκόπευαν να ανασύρουν τις κατηγορίες εις βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν για τον μοιραίο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Halyna Hutchins που σκοτώθηκε το 2021 στα σετ γυρισμάτων της ταινίας "Rust".

Η Τέιλορ Σουίφτ και η Μπιγιονσέ με τις παγκόσμιες περιοδείες τους ανά τον κόσμο, έχοντας μάλιστα ασχοληθεί και δύο με τον κινηματογράφο, έφεραν πολλά λεφτά στα... ταμεία του Χόλιγουντ. Υπολογίζεται ότι εν μέσω της τεράστιας απεργίας των υπαλλήλων της βιομηχανίας κινηματογράφου στη Μέκκα της 7ης Τέχνης, έφεραν 126 εκατομμύρια δολάρια μόνο τα σαββατοκύριακα που έκαναν πρεμιέρα, γεγονός που βοήθησε το Χόλιγουντ να καθυστερήσει την πρεμιέρα κορυφαίων ταινιών που ήταν έτοιμες, όπως το "Dune: Part Two."

Η Τέιλορ Σουίφτ επίσης απασχόλησε και με τα προσωπικά της, όταν ξεκίνησε να βγαίνει με τον Travis Kelce, ειδύλλιο που πούλησε πολύ.

Οι Οσκαρικοί Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο απέκτησαν μέσα στη χρονιά και άλλα παιδιά, ο πρώτος στα 79 του χρόνια και ο δεύτερος στα 83 του.

Τέλος, κορυφαίοι σταρ του πλανήτη όπως η Τίνα Τέρνερ, η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, ο Χάρι Μπελαφόντε, ο Μάθιου Πέρι, ο Τομ Σάιζμορ, και οι Julian Sands, Jeff Beck, Jane Birkin, Tony Benett, Sinead O'Connor και Michael Gambon άφησαν φτωχότερο τον καλλιτεχνικό κόσμο με την απώλειά τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved