Ταλούλα: Η αποκάλυψη της 30χρονης κόρης του Μπρους Γουίλις ότι διαγνώστηκε με αυτισμό
Hollywood

Ταλούλα: Η αποκάλυψη της 30χρονης κόρης του Μπρους Γουίλις ότι διαγνώστηκε με αυτισμό

Με αυτισμό αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε η Ταλούλα Γουίλις πριν μερικές ημέρες. Η μικρότερη κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις έκανε την αποκάλυψη με βίντεο από την εποχή που ήταν παιδί και συμμετείχε σε μια εκδήλωση με τον πατέρα της.

Στο κλιπ, φαίνεται ο ηθοποιός να κρατά την κόρη του αγκαλιά, όσο απαντούσε σε ερωτήσεις στο κόκκινο χαλί. Καθώς του έπαιρνε συνέντευξη, εκείνη απασχολούνταν τρίβοντας το ξυρισμένο κεφάλι του με το χέρι της και παίζοντας με τα αυτιά του.

«Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος του έχει απομείνει»-Νέες αποκαλύψεις για την υγεία του Μπρους Γουίλις

undefined

«Πες μου ότι είσαι αυτιστικός χωρίς να μου πεις ότι είσαι αυτιστικός», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

https://www.instagram.com/reel/C4jRY7Av5b8/

Στη συνέχεια απάντησε σε σχόλιο: «Στην πραγματικότητα είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι δημόσια τη διάγνωσή μου. Το έμαθα αυτό το καλοκαίρι και μου άλλαξε τη ζωή».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ταλούλα Γουίλις μοιράζεται πράγματα για την προσωπική της ζωή. Παλαιότερα έχει μιλήσει για τη διατροφική διαταραχή που είχε και τη διάγνωση με οριακή διαταραχή προσωπικότητας.

Σε ένα κείμενο που έγραψε μίλησε για το πώς οι δικοί της αγώνες επηρέασαν την ικανότητά της να αντιμετωπίζει την υγεία του πατέρα της, αφού διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια το 2023. «Παραδέχομαι ότι αντιμετώπισα την κατάσταση του Μπρους τα τελευταία χρόνια με ένα μερίδιο αποφυγής και άρνησης για το οποίο δεν είμαι περήφανη. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ άρρωστη η ίδια για να το διαχειριστώ», έγραψε τότε.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved