Δείτε τι δήλωσε η Παπαβασιλείου για το χωρισμό της
Showbiz

Δείτε τι δήλωσε η Παπαβασιλείου για το χωρισμό της

Όταν τα επαγγελματικά της δεν ήταν στα καλύτερά τους, τα προσωπικά της ήταν τέλεια. Τώρα, που τα επαγγελματικά της Έλενας Παπαβασιλείου είναι στα καλύτερά τους, η παρουσιάστρια είναι μόνη.

Η κάμερα του Star «πέτυχε» την Έλενα μετά το τέλος του Μες στην Καλή Χαρά. Όπως φάνηκε, δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της σε προσωπικό επίπεδο, αφού ο χωρισμός της από τον
Αλιόσα Γκρίσιν φαίνεται πως είναι οριστικός. «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι επάνω σε αυτό. Αυτό που θέλω να ευχηθώ σε όλους είναι καλές γιορτές και να έχουν όλοι κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα».
Η Έλενα δεν επιβεβαίωσε, ούτε και διέψευσε όμως όσους μιλούν για το τέλος της σχέσης της μετά από οκτώ μήνες. Τι είπε; «Δεν αισθάνομαι ότι θέλω να μιλήσω γι’ αυτό τώρα, δεν είμαι έτοιμη. Δεν έχω κάτι να κρύψω, απλά δεν θέλω και να σχολιάσω κάτι», διευκρίνισε.
Η συνεργάτιδα του πρωινού του Alpha προσπαθεί να μην δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε όσους την σχολιάζουν αρνητικά και αισθάνεται αν μη τι άλλο ικανοποιημένη που το Μες στην Καλή Χαρά πήρε το «πράσινο φως» για να συνεχίσει μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.
«Στέκομαι στο γεγονός ότι θα συνεχίσουμε και προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και ήρεμη. Σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα, κάποιες φορές στενοχωριέμαι, αλλά αυτή την περίοδο είμαι στην διαδικασία να προσπαθώ να μάθω να μην δίνω τόση σημασία».
Δείτε το βίντεο








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved