Ηλίας Βρεττός: Ο χορός του Ζαλόγγου, το σεξ και το τέλος του κόσμου!
Showbiz

Ηλίας Βρεττός: Ο χορός του Ζαλόγγου, το σεξ και το τέλος του κόσμου!

«Δεν πιστεύω πως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012, θα έρθει το τέλος του κόσμου αλλά δεν σου κρύβω ότι εκείνη την ημέρα μια ανησυχία θα την έχω», δήλωσε στο gossip-tv.gr ο Ηλίας Βρεττός.

Ο τραγουδιστής φαίνεται ιδιαίτερα προβληματισμένος όχι για εκείνον αλλά για τους ανθρώπους που το πιστεύουν σοβαρά και είναι ικανή να προβούν σε ακραίες καταστάσεις. Τον Ηλία Βρεττό η υποτιθέμενη ώρα καταστροφής, δηλαδή 13:15, θα τον βρει στο παρκέ του Dancing with The Stars, να κάνει πρόβα κι ο ίδιος χαριτολογώντας μας είπε: «Λέτε να ανοίξει το παρκέ και να μας καταπιεί; Αν είναι έτσι να χορέψουμε το χορό του Ζαλόγγου εκείνη την Κυριακή».

Ενώ στη συνέχεια, μας αποκάλυψε τι θα έκανε αν ήξερε σίγουρα πως σε κάποιες ημέρες η ζωή του θα τελείωνε. «Αν ήταν σίγουρο θα ακύρωνα κάθε επαγγελματική μου υποχρέωση και θα ζούσα τις απολαύσεις της ζωής στο έπακρον. Θα έκανα σεξ, θα έτρωγα πάρα πολύ, θα διασκέδαζα, θα ξόδευα τα χρήματά μου, θα πήγαινα ταξίδια και θα έπινα. Όχι ότι θα τα χόρταινα σε λίγες ημέρες αλλά τουλάχιστον θα «πήγαινα» ευτυχισμένος», δήλωσε ο Ηλίας Βρεττός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved