Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Ο χωρισμός μετά από 17 χρόνια με τον άντρα της
Showbiz

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Ο χωρισμός μετά από 17 χρόνια με τον άντρα της

Με τον πρώην σύζυγο της, Ταξιάρχη Χάνο, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη χώρισε μετά από 17 χρόνια. Ήταν ένας κύκλος που έληξε ομαλά;

«Τι κύκλο μπορείς να κλείσεις με έναν άνθρωπο που έχετε κάνει μαζί ένα παιδί; Κι ας μην είναι κοντά μου με την έννοια της συντροφικότητας, πάντα θα αναφέρομαι σε εκείνον, θα τον σκέφτομαι, θα θέλω να είναι καλά. Είναι πολύ δικός μου άνθρωπος όπως κι αν είναι οι ζωές μας. Ήταν ζητούμενο μας να είναι έτσι. Οι άνθρωποι χωρίζουν και δεν θυμούνται ότι μπορεί να έχουν κάνει μαζί παιδιά. Για να βοηθήσουν τα παιδιά να μεγαλώσουν σωστά πρέπει -αν μη τι άλλο- να έχουν καλή σχέση μεταξύ τους» τόνισε στο You.

Για ποιον λόγο, πιστεύει ότι χωρίζουν ζευγάρια με μακροχρόνια σχέση; «Γιατί γνωρίζονται πολύ! Και όταν γνωρίζεις πολύ τον άλλον γίνεσαι ευάλωτος, μπορεί να πληγωθείς. Εάν κοιτάξεις γύρω σου το 90% των ζευγαριών ζουν μαζί κατά συνθήκη. Βλέπω, όμως, και ένα 10% (μεγάλους ανθρώπους που περπατάνε χέρι-χέρι) και σκέφτομαι «αυτοί τα κατάφεραν». Τώρα που μεγαλώνω, καταλαβαίνω τι πάει λάθος στις σχέσεις. Δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω, βέβαια. Όταν είμαστε νέοι δεν ξέρουμε πώς μπορούμε να μετατρέψουμε μια γνωριμία σε δυνατή σχέση.»

Είναι με έναν σύντροφο, τον Δημήτρη Τσέλιο, αρκετά νεότερο από εκείνη. Αυτή η διαφορά ηλικίας της δημιούργησε ποτέ δευτέρες σκέψεις, από την άποψη των αντιδράσεων του κοινωνικού περίγυρου; «Δεν θα μιλήσω ποτέ γί' αυτό. Ήταν κάτι που είχα προστατεύσει πολύ και ξαφνικά, χωρίς ποτέ να το επιδιώξω, το είδα μια μέρα στην τηλεόραση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved