Μαραγκόπουλος: «Ήμουν ο μόνος σέντερ φορ στα ποδοσφαιρικά χρονικά που φορούσε χοντρά γυαλιά μυωπίας
Showbiz

Μαραγκόπουλος: «Ήμουν ο μόνος σέντερ φορ στα ποδοσφαιρικά χρονικά που φορούσε χοντρά γυαλιά μυωπίας

Το ευρύ κοινό θυμάται ίσως τον Νικόλα Μαραγκόπουλο από τη συμμετοχή του στο σποτ του ΟΠΑΠ.

Όταν πριν από λίγο καιρό του τηλεφώνησαν από γνωστή διαφημιστική εταιρεία για να συμμετάσχει στο σποτ Μέγα Χορηγού της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, ανταποκρίθηκε στην πρόταση με ενθουσιασμό: «Κατάλαβα πόσο μεγάλο project είναι όταν μελέτησα το σενάριο. Δεν ήθελε και πολύ για να συνειδητοποιήσω τη θετική απήχηση που θα είχε στον κόσμο. Κυρίως βέβαια στο κοινό που λατρεύει το ποδόσφαιρο και αισθάνεται οικεία με την παρέα του Φερνάντο Σάντος» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Οι πάσες που ανταλλάσσει ως παιδί με τα πατημένα κουτιά αναψυκτικών στα Πατήσια όπου μεγαλώνει θα αποδειχτούν σωτήριες: «Πέρασα δυο-τρία δοκιμαστικά μέχρι να με επιλέξουν. Σε κάποιο απ' αυτά μου ζητήθηκε να κάνω κόλπα με μια μπάλα στα πόδια. Έχοντας εξασκηθεί στην παιδική μου ηλικία με τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της γειτονιάς, έκανα τα κόλπα μου και χωρίς δυσκολία πήρα τον ρόλο. Από μικρός δεν έβλεπα καλά, αλλά λάτρευα την μπάλα. Πρέπει να ήμουν ο μοναδικός σέντερ φορ στα ποδοσφαιρικά χρονικά που φορούσε χοντρά γυαλιά μυωπίας».
«Τους παίκτες τούς ήξερα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η προσωπική επαφή μαζί τους για τις ανάγκες του διαφημιστικού μού άφησε μια ενδιαφέρουσα προσωπική γεύση. Με τον καθένα ανέπτυξα τελείως διαφορετική σχέση. Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ο χαβαλές της παρέας. Ένιωσα οικεία μαζί του καθώς θέλησε από την πρώτη στιγμή να κάνει πλάκα κανιβαλίζοντας τον ρόλο του Μάνου Σέργιου. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι το ομορφόπαιδο της παρέας. Διαθέτει star quality που μεταφράζεται σε φωτογένεια και ωραία άρθρωση, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να κάνει άνετα τηλεοπτική καριέρα. Ο Γιάννης Μανιάτης, αν και σκληρός στο παιχνίδι, είναι άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, σοβαρός και πολύ πειθαρχημένος. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, από την άλλη, είναι απίστευτος ατακαδόρος».
Τι είναι αυτό που δεν θα ξεχάσει από την επαφή του με την ελληνική dream team ποδοσφαίρου; «Την προηγούμενη μέρα είχε προηγηθεί το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, ένας αγώνας με πολλές εντάσεις, σκληρό παιχνίδι και μπόλικη συγκίνηση. Μου έκανε εντύπωση ότι ακόμη και οι παίκτες που έτυχε να βρεθούν αντίπαλοι στις προπονήσεις της Εθνικής ήταν μαζί και μονοιασμένοι, περιορίζοντας τις διαφορές τους μόνο στην ανταλλαγή πειραγμάτων».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved