Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν υπάρχει καλή διάθεση, εμπιστοσύνη, κατανόηση, αγάπη, όλα γίνονται»
Showbiz

Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν υπάρχει καλή διάθεση, εμπιστοσύνη, κατανόηση, αγάπη, όλα γίνονται»

Για την αποχή της από την τηλεόραση, την επιστροφή της μέσα από καθημερινή σειρά αλλά και πώς καταφέρνει να βρίσκει τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Έλενα Ασημακοπούλου.

Φαντάζομαι ότι ήταν επιλογή σου να απέχεις...
«Ναι, ήταν συνειδητή η απόφαση μου και μπορώ να σου πω ότι το πρώτο διάστημα δεν μου έλειπε και καθόλου η δουλειά, δεν τη σκεφτόμουν. Τώρα όμως έφτασε η στιγμή να επιστρέψω στη δουλειά μου»

Το γεγονός ότι είναι καθημερινή η σειρά δεν σε προβλημάτισε;
«Με προβλημάτισε το θέμα του χρόνου, θέλω να δουλεύω, αλλά να μπορώ να το συνδυάσω και με την οικογένεια μου και το παιδί μου. Αυτό με αγχώνει λίγο, το να προλαβαίνω να αντεπεξέλθω και στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρω»
Ο σύζυγος τι λέει που πια δεν θα είσαι συνέχεια στο σπίτι;
«Δεν θα τον βλέπω ούτε κι εγώ, γιατί θα λείψει κι εκείνος για τέσσερις μήνες. θα πάει στην Ινδία για τη δουλειά του, οπότε δεν θα έχουμε παράπονα»
Ηθοποιός με ποδοσφαιριστή, πόσο εύκολα συνδυάζονται αυτές οι δύο δουλειές σε μια οικογένεια;
«Όταν υπάρχει καλή διάθεση, εμπιστοσύνη, κατανόηση, αγάπη, όλα γίνονται, γιατί κατανοείς και τα «θέλω» του άλλου. Μπορεί να απείχα 3 χρόνια από τη δουλειά, αλλά ο Μπρούνο καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορούσα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μέσα σε ένα σπίτι. Η ζωή δεν σταματάει όταν κάνεις παιδιά. Τόσες εργαζόμενες μητέρες υπάρχουν, που κάνουν πολλές φορές και δύο δουλειές και τα προλαβαίνουν μια χαρά», λέει στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved