Παναγιωτοπούλου: Η Βίσση, η Βανδή και η αιώνια κόντρα τους
Showbiz

Παναγιωτοπούλου: Η Βίσση, η Βανδή και η αιώνια κόντρα τους

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου έκανε πολλή παρέα με την Άννα Βίσση και σίγουρα ξέρει... πολλά για την κόντρα της με την Δέσποινα Βανδή.

«Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας είναι οικογένεια μου, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Με τον Καρβέλα -και δεν το ξέρει πολύ κόσμος αυτό- γράψαμε το αγγλικό λιμπρέτο της «Μάλα». Είχα κάνει όλη την έρευνα για το Ολοκαύτωμα. Για ένα διάστημα ζούσαμε μαζί και στο Λονδίνο και στην Αθήνα» τόνισε στο Λοιπόν.
- Διακόπηκε αυτή η σχέση απότομα, επειδή ξεκίνησες να κάνεις παρέα με τη Δέσποινα Βανδή;
«Δεν ισχύει. Η αλήθεια είναι πως την περίοδο που ανέβηκε η «Μάλα» στην Ελλάδα είχε ξεκινήσει η μεγάλη άνοδος στην καριέρα της Βανδή. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και πήγαινα τότε κάθε βράδυ στο «Rex» για να την ακούω. Ηταν μια περίοδος για μένα που το θέατρο είχε περάσει σε δεύτερη ,μοίρα και προτιμούσα τη διασκέδαση. Τότε λοιπόν περνούσα περισσότερο χρόνο με τη Δέσποινα παρά με την Άννα. Όμως, με τη Δέσποινα δεν ήμασταν φίλες, δεν κάναμε παρέα. Δεν απομακρύνθηκα από την Άννα επειδή έκανα παρέα με τη Δέσποινα. Ωστόσο, υπήρξε πράγματι κόντρα μεταξύ τους, που τροφοδοτούνταν συνεχώς από τις αυλές τους και τα μίντια. Βίσση και Βανδή δεν συναντήθηκαν ποτέ να μιλήσουν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved