Κλέλια Ρένεση: «Δεν υπάρχουν δύσκολες επαγγελματικές περίοδοι»
Showbiz

Κλέλια Ρένεση: «Δεν υπάρχουν δύσκολες επαγγελματικές περίοδοι»

Εάν ένας από τους τρεις κριτές στο Golden Barista είναι αυστηρός με κάποιους από τους διαγωνιζόμενους, υπάρχει περίπτωση να δούμε την Κλέλια Ρένεση να παρεμβαίνει;

«Όταν μιλάνε οι κριτές είναι η δική τους στιγμή. Ο δικός τους ρόλος είναι να πουν τη γνώμη τους. Γι' αυτό αποφεύγω να παρεμβαίνω όταν κάνουν κριτική. Σέβομαι τη γνώμη τους και την εκτιμώ ως έχει, δεν τη σχολιάζω, Από εκεί και πέρα, ξέρεις, εγώ προσπαθώ να σχολιάζω με χαριτωμένο τρόπο» τόνισε στο Mytv.
-Σε μία δύσκολη επαγγελματική περίοδο, θα αξιοποιούσες όσα μαθαίνεις τώρα για τον καφέ βρίσκοντας μια ανάλογη δουλειά;
«Κατ' αρχάς, δεν υπάρχουν δύσκολες επαγγελματικές περίοδοι. Αν κάτι δεν πάει, αρχίζεις κάτι άλλο. Δεν υπάρχουν δύσκολα και εύκολα πράγματα. Αν κάποια στιγμή δεν μπορώ να βρω δουλειά στον χώρο του θεάματος και αναγκαστώ να κάνω κάτι άλλο, θα «ξαναμετρήσω» τι θέλω και θα" δω τι θα κάνω. Πάντως, δεν το βρίσκω πολύ πιθανό να ασχοληθώ με τον καφέ. Μάλιστα, το θεωρώ τόσο πιθανά όσο το να βρω δουλειά στη ΝΑSΑ.»
- Ωστόσο, όλα είναι μέσα στη ζωή. Τώρα που πήρες το «βάπτισμα του πυρός», θα σε ενδιέφερε στο μέλλον η παρουσίαση κάποιας άλλης εκπομπής;
«Αν το κόνσεπτ ήταν καλό και εγώ θα μπορούσα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ενέργεια και αφοσίωση, γιατί όχι; Αρκεί, όμως, να συμφωνούσα με το κόνσεπτ και να μπορούσα να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της εκπομπής. Κατά τα άλλα, δεν βρίσκω κάποιον λόγο για να μην το κάνω. Δεν έχω κάποια αγωνία του τύπου αν είμαι ηθοποιός ή παρουσιάστρια. Πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, αρκεί να τα κάνουμε με αγάπη και σεβασμό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved