Amanda Seyfried: «Συνδυάζω πολλές ακραίες πτυχές στον χαρακτήρα μου»
Showbiz

Amanda Seyfried: «Συνδυάζω πολλές ακραίες πτυχές στον χαρακτήρα μου»

Αληθεύει ότι σχεδόν παρακάλεσε η Amanda Seyfried για να πάρει αυτόν τον ρόλο στην ταινία Ted 2;

«Δεν είναι ακριβώς έτσι. Όταν έκανα μαζί με τον Seth Mcfarlane το «Χίλιοι τρόποι για να πεθάνεις στην Άγρια Δύση», του έλεγα μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Καλά όλα αυτά, αλλά θα με βάλεις να παίξω στο “Ted 2”;». Μετά από καιρό, ξαφνικά μια μέρα με ρώτησε αν τον Ιούνιο είχα κάποια άλλα πλάνα. Στην αρχή δεν τον πήρα στα σοβαρά, στο τέλος όμως κατέληξα με τον πρωταγωνιστικό ρόλο» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Υποδύεσαι μια δικηγορίνα η οποία αποζητά την αγάπη με ανορθόδοξους τρόπους επιστρατεύοντας μια αντρικού τύπου μαγκιά παράλληλα με έναν κοριτσίστικο ρομαντισμό. Θεωρείς ότι μια γυναίκα μπορεί να συνδυάσει με επιτυχία αυτούς τους δύο φαινομενικά αντιφατικούς τρόπους συμπεριφοράς;
«Νομίζω πως συνδυάζω πολλές ακραίες πτυχές στον χαρακτήρα μου. Οταν κλήθηκα να υποδυθώ τη Σαμάνθα, αισθανόμουν ότι εξέθετα πτυχές του πραγματικού μου εαυτού. Δεν είμαστε όμοιες, αλλά αναγνωρίζω ότι μου ταιριάζει ο ρομαντισμός, η παράδοση άνευ όρων στα ακραία συναισθήματα και η απόλαυση των όμορφων στιγμών της ζωής όπως μας έρχονται. Αναφορικά με τον ρόλο, βρήκα πολύ διασκεδαστικό το ότι έπρεπε μέσα σε όλα αυτά να παραμένω παράλληλα και λίγο μίζερη. Ευτυχώς, αυτό το κομμάτι του ρόλου -τη μιζέρια- δεν το πήρα ποτέ μαζί μου στο σπίτι.»
- Η ηρωίδα σου διασκεδάζει πετώντας μήλα σε αγνώστους. Θα έκανες κάτι ανάλογο για πλάκα;
«Ναι, θα πέταγα μήλα σε Ρεπουμπλικάνους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved