Παπαχαραλάμπους: «Υπάρχουν μέρες που ξέρω ότι δεν τα κατάφερα, ότι δεν ήμουν καλή μαμά»
Showbiz

Παπαχαραλάμπους: «Υπάρχουν μέρες που ξέρω ότι δεν τα κατάφερα, ότι δεν ήμουν καλή μαμά»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλάει για τα παιδιά της. Σε αυτή την ηλικία πώς είναι η μεταξύ τους σχέση;

«Είναι πάρα πολύ καλή. Είναι τόσο αγαπημένοι που αν ο ένας λείπει και δώσεις στον άλλο μια σοκολάτα θα περιμένει τον αδελφό του να γυρίσει για να τη μοιραστεί μαζί του. θα τσακωθούν και θα πλακωθούν βέβαια όταν είναι μαζί, αλλά η ουσιαστική σχέση τους είναι τόσο καλή που ώρες ώρες τους χαζεύω. Είναι σαν δίδυμα γιατί έχουν μικρή διαφορά» τόνισε στο ΟΚ.

-Είχες ως πρότυπο τη δική σου οικογένεια;

«Αντίθετα, έλεγα ότι δεν θα κάνω αυτό ή δεν θα γίνω έτσι, νόμιζα ότι θα κάνω την επανάσταση στη μητρότητα. Ξεκινάς με αυτή την πρόθεση και καταλήγεις να κάνεις τα ίδια ακριβώς πράγματα, λίγο διαφορετικά ή. λίγο βελτιωμένα. Ασε που μόνο όταν γίνεις μαμά, καταλαβαίνεις τους γονείς σου, τις αγωνίες και τους φόβους τους. Εγώ από τώρα σκέφτομαι πώς θα κοιμάμαι τα βράδια όταν θα βγαίνουν τα παιδιά μου, μέχρι να γυρίσουν στο σπίτι.»

-Έχεις ανασφάλεια για το αν είσαι καλή μητέρα;

«Υπάρχουν μέρες που ξέρω ότι δεν τα κατάφερα, ότι δεν ήμουν καλή μαμά. Στιγμές που μπορεί να είμαι εκνευρισμένη ή κουρασμένη και να πω κάτι λάθος και να ξέρω την ίδια στιγμή ότι είναι λάθος. Μερικές φορές μπορεί να ζητήσω «συγγνώμη» από τα παιδιά αν ήμουν άδικη, αλλά νόμιζα) ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ο Φάνης (σ.σ. Μουρατίδης) τέτοιες μέρες με βοηθάει και με υποστηρίζει.»

-Πώς είναι εκείνος ως μπαμπάς;

«Είναι πάρα πολύ καλός. Μερικές φορές μπαίνει στο ίδιο επίπεδο με τα παιδιά, όπου γίνεται ένας χαμός στο σπίτι, αλλά αυτό αρέσει και στα παιδιά και σε εμένα. Επίσης, είναι πολύ τρυφερός μπαμπάς.»

-Στις δουλειές του σπιτιού σε βοηθάει;

Βοηθάει, αλλά τίποτα δεν είναι αρκετό! (Γελάει). Οποιος και να βοηθήσει, ό,τι και να κάνεις στο σπίτι, γίνεται ξανά μέσα οε δευτερόλεπτα όπως ήταν και πριν/Ετσι όμως πρέπει να είναι όταν σε ένα σπίτι υπάρχουν παιδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved