Κωνσταντινίδης: «Δεν μου είχε τύχει μέχρι τότε γυναίκα που να μου ρίχνει συνεχώς άκυρα!»
Showbiz

Κωνσταντινίδης: «Δεν μου είχε τύχει μέχρι τότε γυναίκα που να μου ρίχνει συνεχώς άκυρα!»

Για τη γνωριμία, τη σχέση, αλλά και πώς κατέκτησε τη μητέρα του παιδιού του μιλάει ο Στεφανος Κωνσταντινίδης στο YOU, με τη Μαρία Δήμου στο πλευρό του να διηγείται επίσης ιστορίες αγάπης...

Πώς γνωριστήκατε;

Σ: "Πριν από δύο χρόνια με τους αγώνες «Τhe battles», που διοργανώνω είχα πάει στην Πάτρα, και μάλιστα θα έμενα δύο μήνες. Εκεί, λοιπόν, βγήκαμε με έναν φίλο μου και τη Σία Κουκίου που έφερε μαζί και κάποιες φίλες της, ανάμεσά τους και η Μαρία. Την βλέπω, μου αρέσει και λέω στη Σία: «Μου αρέσει η φίλη σου» και εκείνη μου απαντά: «Αποκλείεται, μην κάνεις όρεξη!»...".

Η φίλη σου ήξερε τι... αγοράκι άτακτο ήσουν γι’ αυτό σκέφτηκε «άσε τώρα το κορίτσι, πού να το μπλέξω με τον Στέφανο;»...

Μ: (γέλια) "Ναι, η Σία ήξερε, εγώ δεν τον ήξερα καθόλου! Τον είχα δει περιστασιακά στην τηλεόραση αλλά δεν τον είχα παρακολουθήσει".
Σ: "Εμένα μου έκανε εντύπωση που η Μαρία δεν «έπαιζε» καθόλου, κοιτούσε κάτω, ήταν πολύ σοβαρή και δεν σου κρύβω ότι όλο αυτό μου άρεσε πολύ! Φεύγοντας της λέω: «Εμείς θέλω να τα ξαναπούμε...». Κάποια στιγμή, λοιπόν, τις επόμενες μέρες, την παίρνω τηλέφωνο και την καλώ να πάμε να φάμε σε ένα ταβερνάκι στη θάλασσα και εκείνη μου κουβαλά και τρεις φίλες της μαζί! Εντάξει, λέω, τι διάολο! Για έναν μήνα γινόταν αυτό, την καλούσα, βγαίναμε και μου έφερνε και από μια φίλη! (γέλια) Επιτέλους, μετά από έναν μήνα έπεσε το... κάστρο".

Εσύ δεν είχες συνηθίσει μέχρι τότε γυναίκες που αντιστέκονταν στη γοητεία σου;

Σ: "Δεν μου είχε τύχει μέχρι τότε γυναίκα που να μου ρίχνει συνεχώς άκυρα!"

Τι είπες Μαρία μόλις τον είδες;

Μ: "Στην αρχή είπα στη Σία ότι δεν μου άρεσε, ενώ με προβλημάτιζε και το γεγονός ότι εγώ ήμουν στην Πάτρα και αυτός στην Αθήνα. Σκέφτηκα «τι θέλει αυτός από μένα τώρα; Για δύο μήνες;»... Στην πορεία, όμως, όταν συζητήσαμε με κέρδισε η αυθεντικότητα και η ντομπροσύνη του".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved