Καίτη Κωνσταντίνου: «Είμαι πολύ εσωστρεφής άνθρωπος»
Showbiz

Καίτη Κωνσταντίνου: «Είμαι πολύ εσωστρεφής άνθρωπος»

Η Καίτη Κωνσταντίνου σε συνέντευξή της μίλησε για τον χαρακτήρα και τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή της.

Η τύχη έπαιξε ρόλο στη ζωή σου;

«Ήμουν τυχερή στην προσωπική μου ζωή γνωρίζοντας ανθρώπους που είμαι πολύ χαρούμενη μαζί τους αλλά και σε ό,τι αφορά τη δουλειά μου γιατί έχω κάνει πολλά πράγματα που μου άρεσαν πολύ. Ήμουν την κατάλληλη στιγμή στα κατάλληλα σημεία. Το θέμα είναι να μπορούμε να διακρίνουμε κάποια πράγματα γιατί πολλές φορές περνούν από δίπλα μας και δεν τα παίρνουμε χαμπάρι».

Σου λείπει κάτι από την εποχή της μεγάλης επιτυχίας των «Εγκλημάτων»;

«Μου λείπει που αισθανόμασταν ότι κάνουμε κάτι πολύ πρωτοποριακό, γιατί ήταν. Το να βρίσκεσαι κάθε μέρα σε ένα στούντιο και να λες λόγια που γουστάρεις είναι μεγάλη ιστορία. Επίσης, μου λείπει η επαφή με αυτούς τους ανθρώπους και η καλή διάθεση για δημιουργία Αναπολώ αυτές τις στιγμές γιατί ήταν μια πολύ ωραία δουλειά και αναρωτιέμαι “θα ξαναγίνουν τέτοιες δουλειές;”. Μακάρι».

Στη ζωή σου είσαι η ψυχή της παρέας;

«Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που όταν είμαι σε μία παρέα θα γελάμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Εξάλλου ένας σκεπτόμενος άνθρωπος δεν μπορεί να είναι έτσι από το πρωί ως το βράδυ, γιατί συμβαίνουν πολλά γύρω μας. Λογικό είναι να περνάς από μελαγχολίες. Από την άλλη προσπαθώ να τα αντιμετωπίζω τις περισσότερες φορές με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Είμαι πολύ εσωστρεφής άνθρωπος και άλλες φορές μελαγχολώ, άλλες γελάω, ανάλογα τη διάθεση και τη στιγμή»

Αν και εσωστρεφής, ασχολείσαι με ένα επάγγελμα που έχει έκθεση. Πώς γίνεται;

«Έλα ντε; Είναι μια ωραία ερώτηση που έχω απευθύνει κι εγώ στον εαυτό μου δεν την έχω απαντήσει. Μάλλον είναι σαν ψυχοθεραπεία. Δεν έχω σταματήσει ούτε στιγμή όλα αυτά τα χρόνια να νιώθω συστολή, περισσότερο κατά τη διάρκεια των πρόβων. Όταν ξεκινούν οι παραστάσεις, βρίσκω ότι υπάρχει λόγος, έχω το κοινό. Αλλά δεν έχω σταματήσει να νιώθω κλειστή και να ντρέπομαι να εξωτερικεύσω πράγματα».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved