Ζέτα Δούκα: «Πρέπει να έχω πάρει καμιά δεκαριά κιλά»
Showbiz

Ζέτα Δούκα: «Πρέπει να έχω πάρει καμιά δεκαριά κιλά»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού ήταν η Ζέτα Δούκα λίγο πριν γίνει μανούλα. 

Η ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον σύντροφό της, Μιχάλη και όλα όσα θαυμάζει σε εκείνον: «Την σχέση μου με τον Μιχάλη δεν την έχω προσπαθήσει, έχει έρθει δώρο. Έχει έρθει ουρανοκατέβατο. Αυτό που μου αρέσει σε εκείνον είναι πως είναι ένας άντρας- άντρας που γνωρίζει τι σημαίνει αντρική φύση με όλη την ευαισθησία που μπορεί να έχει και παράλληλα είναι ένα ζεστό, αυθόρμητο και καλό παιδί. Είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται τα αισθήματα του.»

Για τα πρώτα σχέδια για το μωράκι της είπε: «Δεν ξέρω αν ένας άνθρωπος είναι ποτέ έτοιμος να υποδεχθεί ένα μωρό, ότι και να έχει ακούσει, ότι και να έχει καταλάβει για τον εαυτό του. Νομίζω είναι μια σχέση που χτίζεται και θα χτιστεί μέρα με τη μέρα. Αυτό που σκεφτόμουν είναι πως είναι μια νέα ψυχή που έρχεται μετά από 9 μήνες που είναι σε ένα προστατευόμενο περιβάλλον, έρχεται ξαφνικά στον έξω κόσμο. Το μόνο πράγμα που μπορεί να το ηρεμίσει είναι η αγκαλιά της μητέρας. Αυτό και μόνο με συγκινεί πολύ.»

Πως είναι η περίοδος της εγκυμοσύνης για εκείνη και πόσα κιλά έχει πάρει όλους αυτούς τους μήνες; «Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μια περίοδος που εγώ προσωπικά της έζησα χωρίς καμία απολύτως αλλαγή. Δεν άλλαξε ούτε η όρεξη μου, ούτε είχα συναισθηματικές μεταπτώσεις. Πρέπει βέβαια να έχω πάρει καμιά δεκαριά κιλά. Να πω την αλήθεια έχω σταματήσει να ζυγίζομαι κάθε εβδομάδα. Ήμουν βέβαια ένας άνθρωπος που μέχρι πριν ένα χρόνο ήμουν κάθετη στο ότι δεν θέλω παιδιά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved