Υρώ Μανέ: «Ο  πλούτος βρίσκεται στην ψυχή και όχι στα υλικά αγαθά»
Showbiz

Υρώ Μανέ: «Ο πλούτος βρίσκεται στην ψυχή και όχι στα υλικά αγαθά»

Η Yρώ Μανέ είναι δοτική με τους ανθρώπους που αγαπάει;

«Έχουμε έρθει εδώ για να είμαστε μαζί με άλλους ανθρώπους και όχι για να είμαστε μόνοι μας. Επίσης είναι πολύ ωραίο να μοιράζεσαι πράγματα, καταστάσεις, συναισθήματα, γιατί έτσι γίνεσαι πιο πλούσιος. Ο πλούτος, κατά τη γνώμη μου, βρίσκεται στην ψυχή και όχι στα υλικά αγαθά, αν και υπάρχουν άνθρωποι που ζουν καλά μόνο αν έχουν υλικά αγαθά. Δυστυχώς, χάσαμε λίγο το δρόμο» τόνισε στο People.

Θεατρικά, οι μεγάλοι έρωτες γεννιούνται μέσα από δύσκολες συνθήκες. Στην πραγματικότητα ο έρωτας μπορεί να ανθίσει όταν υπάρχουν δυσκολίες επιβίωσης;

«Δεν μπορώ να δεχτώ τα νέα παιδιά να λένε “δεν έχουμε διάθεση να ερωτευτούμε γιατί δεν έχουμε χρήματα και δουλειά”. Εντάξει, ο έρωτας περνάει από το στομάχι και, αν είναι άδειο, πού να βρεις διάθεση, αλλά δεν πρέπει να βρίσκουμε δικαιολογίες. Συνήθως ψάχνουμε μια εύκολη απάντηση για ό,τι μας συμβαίνει, γιατί δεν θέλουμε να δυσκολευτούμε και να ψάξουμε νέα μονοπάτια. Κατά τη γνώμη μου, καλύτερα τα νέα άτομα να μένουν έξω από αυτές τις πεποιθήσεις και να συνεχίσουν να ονειρεύονται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved