Ναταλία Δραγούμη: «Μια σχέση είναι ένας διαρκής αγώνας»
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: «Μια σχέση είναι ένας διαρκής αγώνας»

Φέτος το καλοκαίρι η Ναταλία Δραγούμη κάνει περιοδεία με την κωμωδία «Το Μήλο». 

«Πρόκειται για ένα έργο που σημείωσε τεράστια επιτυχία, πριν λίγα χρόνια που είχε ανέβει, τόσο στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα όσο και σε άλλες πάλεις. Πάντα λέγαμε ότι θα το παρουσιάσουμε πάλι, καθώς τα λόγια του κόσμου ήταν πολύ συγκινητικά. Αυτή η στιγμή έφτασε φέτος το καλοκαίρι. Η Θεσσαλονίκη για μένα είναι πολύ αγαπημένη πόλη. Μου αρέσει που ο κόσμος της, διαθέτει θεατρική παιδεία και αγκαλιάζει τις παραστάσεις με τόσο μεγάλη θέρμη» τόνισε στο 7 Μέρες tv.

- Τι είναι αυτό που αρέσει τόσο πολύ στον κόσμο στη συγκεκριμένη παράσταση;

«Η αλήθεια του και οι πολύ έξυπνες ατάκες του. Το κείμενο είναι εμπλουτισμένο με όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας. Συγκεκριμένα, αναφέρεται .στο τι συμβαίνει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι».

- Τι συμβαίνει;

«Χιλιάδες πράγματα. Πώς ξεκινάει μια σχέση με πάθος και η διαδρομή που ακολουθείται. Θέματα που όλοι σκεφτόμαστε. Εμπεριέχει και το άγχος της απιστίας, αλλά και το τι ρόλο παίζουν οι εξωγενείς παράγοντες»

-Οι άλλοι επηρεάζουν την σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι πολύ;

«Αν η σχέση δεν έχει πολύ γερές βάσεις, μπορεί και να τη διαλύσουν. Μια σχέση είναι ένας διαρκής αγώνας που έχει, φυσικά, και πολλά εμπόδια.»

-Οι αλήθειες στο κείμενο είναι δοσμένες με χιούμορ.

«Ναι, με ένα υπέροχο χιούμορ. Για αυτό και ο κόσμος γελάει πολύ.»

- Υποδύεστε μια φιλόδοξη γυναίκα που δεν έχει στο μυαλό της οικογένεια και παιδιά.

«Έτσι λέει. Έχει βάλει στον εαυτό της ταμπέλα. Νομίζω όμως ότι ουσιαστικά δεν έχει αφουγκραστεί ποτε τα θέλω της. Κάποια στιγμή, βρίσκει έναν τελείως διαφορετικό από αυτήν άνθρωπο, που της φέρνει στην επιφάνεια αυτά που έχει κρυμμένα μέσα της. Κατά τη διάρκεια της παράστασης είναι πολύ ωραίο, γιατί συμμετέχει και πολύ το κοινό. Μας λέει την άποψη του.»

- Εσείς θέλατε οικογένεια;

«Ναι, δεν είμαι σαν τη Σοφία. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved