Showbiz

To συγκινητικό μήνυμα της γυναίκας του Βαρθακούρη για τα γενέθλια της 4χρονης κόρης τους

Gossip-tv Team

Σήμερα η κόρη του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας Τελώνη έχει γενέθλια και με αφορμή ότι η κορούλα τους γίνεται τεσσάρων χρονών έγραψε ένα κείμενο σ το facebook, που μας έκανε να δακρύσουμε!

"Τέσσερα χρόνια πριν, τέτοια ώρα θυμάμαι ήμουν μια τρελη σ' ενα δωμάτιο, που δεν καταλαβαινα ούτε πόνο, ούτε καισαρικές, ουτε τιποτα....το μόνο που με ενδιεφερε ήταν να τρέξω να δω που είσαι...που σε εχουν....το μυαλό μου ηταν χαμένο, αλλα θυμαμαι καθε δευτερολεπτο...και ξαφνικά σε μια θερμοκοιτίδα τέρμα αριστερα βλεπω "Βαρθακούρη"....ενα πλασματακι τοσο δα με ενα σκουφακι και σωληνακια...αν η καρδια μου τότε δεν σταματησε να χτυπά, ειναι γιατι η δυναμη σου μου εδωσε κουραγιο "λιοντάρι μου", οπως και η αγκαλια του μπαμπα σου που στεκόταν παντα ακουραστος διπλα μου και μου ψιθυριζε "το παιδι αυτό θα ειναι πιο δυνατο απ'ολα"...
Ακόμα δεν εχω απαλλαχτει απ' το στερητικό συνδρομο που δεν μπορουσα να σε παρω στην αγκαλια μου...
Θυμάμαι την μέρα που μας ειπε η γιατρος "θαυμα-θαυμα, σας εχω εκπληξη, θα φυγετε 20 μερες νωριτερα"...ηταν η πρωτη φορά που σε κρατησα στα χέρια μου και εκει όλα σταματησαν για μενα...απο τοτε η αγκαλια σου ειναι ο παραδεισος μου!!!!!
Λιονταρι μου, παιδι μου, ανασα μου, σπλαχνο μου, ήλιε μου, θαλασσα μου, αιμα μου, περηφανια μου, Λιόνα μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!! ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ!!!!!
Να γελάς παντα τοσο δυνατά οσο τώρα, να εισαι το ιδιο υπέροχο λαμόγιο που εισαι τωρα, να κανεις παντα οτι θελεις οπως τωρα, να δινεις το πιο υπεροχο χρωμα στις ζωες των αλλων οπως τωρα, να πιστευεις στον εαυτο σου οπως τωρα, να μην φοβασαι τιποτα οπως τωρα και κυριως μην ξεχάσεις ΠΟΤΕ ότι μεχρι την τελευταια μου ανασα θα εισαι παντα η λιονταρινα μου που θα υποστηριζω με ολη την δυναμη της καρδιας μου!!!!!!
ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΩΣ ΤΑ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!!!!!
Έρωτά μου Χάρης Βαρθακούρης να την χαιρόμαστε και να την καμαρωνουμε για μια ζωη!!!
Σ' ευχαριστώ για όλα, για τα παιδια μας και για την οικογενεια μας...χωρις εσένα τιποτα!!!!❤️❤️❤️❤️
Το βιντεάκι ειναι περσινό αλλα το λατρευω!!!!!» Να τα εκατοστήσει η μικρούλα σας!"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved