Στο Μαλάουι με τον γιο της η Madonna
Showbiz

Στο Μαλάουι με τον γιο της η Madonna

Στο Μαλάουι με τον γιο της βρέθηκε η Madonna, η οποία όπως φαίνεται τα έχει ξαναβρεί με τον Rocko μετά τα δημόσια ξεκατινιάσματά τους.

Η 57χρονη επέστρεψε στο Μαλάουι για να επιθεωρήσει τα έργα ανέγερσης νοσοκομείου στην πόλη Μπλαντάιρ, την οποία έχει αναλάβει η φιλανθρωπική της οργάνωση Raising Malawi.

Η Madonna επισκέφτηκε πάλι τον τόπο καταγωγής των δύο υιοθετημένων παιδιών της, όταν ο νέος πρόεδρος του Μαλάουι εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη του για το «παθιασμένο ενδιαφέρον της» για το φτωχό αυτό κράτος.

Η Madonna επισκέφτηκε την παιδιατρική πτέρυγα, που βρίσκεται υπό κατασκευή στο Queen's Elizabeth Central Hospital και δήλωσε: «Θεωρώ ευθύνη μου να διασφαλίσω ότι αυτό το μέρος θα έχει τον εξοπλισμό και θα είναι πλήρως λειτουργικό σε σταθερή βάση. Επομένως, έχω πολλή δουλειά μπροστά μου. Ευχηθείτε μου καλή τύχη».

Η παιδιατρική πτέρυγα θα περιλαμβάνει την πρώτη μονάδα εντατικής παίδων της χώρας, τρία χειρουργεία αφιερωμένα στην παιδοχειρουργική, μονάδα ημερήσιας φροντίδας και θάλαμο 50 κλινών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved