Κατερίνα Στικούδη: «Παίζω στο πιάνο Μπαχ και Μπετόβεν»
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: «Παίζω στο πιάνο Μπαχ και Μπετόβεν»

Το τραγούδι και η μουσική αρέσουν στην Κατερίνα Στικούδη και εκείνη θέλησε να εμπλουτίσει τις γνώσεις της πάνω σε αυτό το αντικείμενο.

-Ποιο είναι το ωραιότερο κομπλιμέντο που σου έχουν κάνει;
«Καμιά φορά μου λένε ότι φαίνομαι πιο ωραία από κοντά παρά όταν με βλέπουν στην τηλεόραση».

-Αισθάνεσαι ότι σε αμφισβητούν λιγότερο τελευταία;
«Νομίζω πως είμαι σε καλό δρόμο».

- Αν κάποιος, ωστόσο, επιλέγει να βλέπει μια κατάσταση ίδια, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’αυτό.
«Εγώ δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να αποδείξω κάτι, την κάνω γιατί μ' αρέσει και επειδή χαίρομαι να βλέπω τον κόσμο να διασκεδάζει με αυτό που του προσφέρω ξεφεύγοντας από την –ούτως ή άλλως- δύσκολη καθημερινότητά του»

- Πιστεύεις πως έχεις βελτιωθεί φωνητικά;
« Αυτό θα το πουν οι άλλοι για μένα. Σίγουρα, κάνοντας και μαθήματα πιάνου και φωνητικής καθημερινά, νιώθω πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό μου. Από Σεπτέμβρη ετοιμάζω πράγματα που δεν έχετε ξαναδεί από μένα...»

-Τι σου αρέσει να παίζεις στο πιάνο;
« Μπαχ, Μπετόβεν... Πέρα από την αναγκαιότητα αυτών των μουσικών για τη μελέτη μου, μου αρέσουν ούτως ή άλλως πολύ αυτές οι μελωδίες. Είναι ένα απίστευτο σύμπαν που, δυστυχώς, άργησα να το μάθω. Η μουσική είναι κάτι απέραντο και κάθε μέρα επιβεβαιώνω στον εαυτό μου πόσο πολύ μου αρέσει αυτός ο κόσμος».

- Πόση σχέση, όμως, μπορεί να έχει το κορίτσι που δύο ώρες προτού μεταμορφωθεί σε pop sexy icon έπαιζε Μπαχ στο πιάνο του;
« Κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του θέλει να μαθαίνει συνεχώς κάτι καινούριο και να εξελίσσεται, θεωρώ ότι οι βάσεις είναι ίδιες για όλους. Χαίρομαι που μελετώ νέα πράγματα που ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μου άρεσαν τόσο πολύ! Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ένα ευρύ φάσμα μουσικής, γιατί αν ασχολείσαι μ' αυτήν και δεν ξέρεις βασικά πράγματα είναι σαν να μη γνωρίζεις την αλφαβήτα» είπε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved