Υβόννη Μπόσνιακ: «Με ενοχλεί όταν διαδίδονται ψευδείς ειδήσεις που αφορούν σε θέματα υγείας»
Showbiz

Υβόννη Μπόσνιακ: «Με ενοχλεί όταν διαδίδονται ψευδείς ειδήσεις που αφορούν σε θέματα υγείας»

Υβόννη Μπόσνιακ, όμορφη, δυναμική και φαινομενικά απρόσιτη, παρόλο που βρίσκεται στη χώρα μας αρκετά χρόνια, απασχολεί τη δημοσιότητα κυρίως μέσα από τη δουλειά της παρά την προσωπική της ζωή.

Σήμερα μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων, φροντίδας της κόρης της Ελένης και προσωπικών στιγμών με τον άνθρωπο που, όπως λέει, της άλλαξε τη ζωή, τον Αντώνη Ρέμο.

Έχεις συνηθίσει αλήθεια τον τυφώνα της δημοσιότητας που έχει πέσει πάνω σου τα τελευταία χρόνια;

«Τις κάμερες και τους φωτογράφους υπό μία έννοια τα είχα ξανασυναντήσει στη ζωή μου μια και εργαζόμουν ως μοντέλο. Η δημοσιότητα του Αντώνη, ωστόσο, ήταν και είναι μεγαλύτερη απ' ό,τι είχα βιώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο ίδιος αντιλήφθηκε ότι ένιωθα άβολα όταν μου ζητούσαν επίμονα με ένα μικρόφωνο να κάνω μια δήλωση για οτιδήποτε...Μου έμαθε όμως να μη βάζω μέσα στην ψυχή μου τίποτε απ' όσα γράφονται ή λέγονται και είναι ψέματα. Αυτό που πραγματικά με ενοχλεί πολύ είναι όταν διαδίδονται ψευδείς ειδήσεις που αφορούν σε θέματα υγείας και κάθε τέτοιου είδους υπερβολή

Το παιδί σας δίνετε αγώνα να το κρατήσετε μακριά από τη δημοσιότητα;

«Δεν κάνουμε κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια για αυτό, αυτό που θέλουμε είναι να μεγαλώσει όπως κάθε παιδί της ηλικίας της, φυσιολογικά, όπως μεγάλωσαν και οι γονείς της όταν ήταν παιδιά»

Μα μπορεί να είναι ένα οποιοδήποτε παιδί η κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ;

«Φυσικά και το παιδί μου δεν είναι ένα οποιοδήποτε παιδί, αλλά αυτό θα απαντούσαν όλες οι μαμάδες του κόσμου. Και την αγάπη που δείχνουμε και δίνουμε στο παιδί μας την παίρνουν όλα τα παιδιά του κόσμου από τους γονείς τους. Οπότε πιστεύω ότι το παιδί μας είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό παιδί και εύχομαι μεγαλώνοντας να μας αποδείξει ότι έχει πολλά ταλέντα και χαρίσματα. Θέλω πολύ να είναι όμορφη, έξυπνη, να έχει ταλέντα, να είναι χαμογελαστή κοινά έχει μια ήρεμη και ευτυχισμένη καθημερινότητα, όπως πρέπει να έχει κάθε οικογένεια»

Ο Αντώνης ασχολείται με την κόρη του;

«Ο Αντώνης δεν ασχολείται απλά με την κόρη του, της αφιερώνει πολλές ώρες όταν το επιτρέπει το υπερφορτωμένο πρόγραμμά του. Παίζει μαζί της, την κοιμίζει στην αγκαλιά του και κάνει ό,τι θα έκανε κάθε πατέρας όταν στο σπίτι υπάρχει ένα μωρό. Οι καλύτερες στιγμές μας είναι όταν είμαστε όλοι μαζί, σαν οικογένεια», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved