Πάνος Μουζουράκης: «Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που έκανε πολλές ημέρες διακοπές»
Showbiz

Πάνος Μουζουράκης: «Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που έκανε πολλές ημέρες διακοπές»

Αυτός ο φόρτος εργασίας του Πάνου Μουζουράκη, το να εμφανίζεται live στον «Σταυρό του Νότου», να συμμετέχει στο «The Voice» και να ηχογραφεί το νέο άλμπουμ του με τον Μανώλη Φάμελλο,  είναι δύσκολος στη διαχείριση του;

«Δουλειά ήταν όταν με ξυπνούσε ο πατέρας μου στις 7το πρωί για να πάω να σερβίρω μαζί του καφέδες στο κυλικείο του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, Κι αυτό πλάκα είχε. Αλλά ήταν και κουραστικό. Βαριόμουν. Δεν μπορώ να θεωρήσω δουλειά το γεγονός ότι θαύμαζα κάποιον που έπαιζε κιθάρα και ήθελα να μάθω κι εγώ. Ούτε το γεγονός ότι ήθελα να γίνω καλύτερος τραγουδιστής και το πάλευα και έκανα μαθήματα. Γιατί ήταν κάτι που αγαπούσα.

Δεν μου φάνηκε ποτέ καταναγκαστικό έργο. Και τώρα που ζω μια περίοδο τρελού άγχους και πίεσης και προλαβαίνω στο παρά πέντε τις δουλειές κλέβοντας χρόνο από την προσωπική ζωή μου, από τον ύπνο μου ή από οτιδήποτε άλλο, δεν νιώθω ότι καταβάλλομαι. Ισα-ίσα που αισθάνομαι ευχαριστημένος. Ξέρεις, δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που έκανε πολλές ημέρες διακοπές. Όσες φορές πηγαίνω, τη δεύτερη, άντε το πολύ την τρίτη ημέρα λέω στον εαυτό μου: "Τι κάνεις; Γιατί δεν δημιουργείς;". Σαν να με κυνηγάει μια ενοχή», λέει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved