Η έκρηξη του συντρόφου της Μελίνας Ασλανίδου: «∆εν µπορώ χώρια σου»
Showbiz

Η έκρηξη του συντρόφου της Μελίνας Ασλανίδου: «∆εν µπορώ χώρια σου»

Μπορεί η Μελίνα Ασλανίδου να έβλεπε το κοινό του θεάτρου «Βεργίνα» του Regency Casino Θεσσαλονίκης να την αποθεώνει για την τραγουδιστική και την υποκριτική της δεινότητα στο υπερθέαµα «Show me the world» το βράδυ της Παρασκευής 6 Ιανουαρίου, λίγο αργότερα όµως δεχόταν... έκρηξη παραπόνων του νέου συντρόφου της Βασίλη Μουντάκη µέσω τηλεφώνου.

Η τραγουδίστρια για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα στο άκρως απαιτητικό της «στοίχηµα», αναγκάστηκε να µετακοµίσει στη συµπρωτεύουσα από τις αρχές του ∆εκεµβρίου. Γνωρίζοντας πως θα τους κυνηγήσουν παπαράτσι µετά τη δηµοσιοποίηση της σχέσης τους, συµφώνησαν, σύμφωνα με τη Real, να µη βρεθεί ο αγαπηµένος της στην πρεµιέρα της. Το ίδιο έγινε και τις βραδιές που ακολούθησαν. Αποτέλεσµα; Μετά την παράσταση εκείνης της βραδιάς το κινητό της τραγουδίστριας πήρε... φωτιά από κλήσεις και µηνύµατα. «∆εν µπορώ χώρια σου», της έγραψε για να ακολουθήσει µια τηλεφωνική συνοµιλία που κράτησε µέχρι το πρωί, ενώ έξω από το «Hayat» όπου διέµενε η Μελίνα είχε αρχίσει να χιονίζει.
Τα παράπονά του ήταν έντονα, αλλά λίγες ώρες µετά και οι δύο πήραν τις προγραµµατισµένες πτήσεις τους για την Αθήνα, εκείνη από τη Θεσσαλονίκη και εκείνος από την Κρήτη όπου εργάζεται ως hair stylist. Ο ένας έπεσε στην αγκαλιά του άλλου και η Μελίνα λίγη ώρα αργότερα «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram µια φωτογραφία µε µια καρδιά σχεδιασµένη πάνω στο χιόνι και τη λεζάντα «Μια καρδούλα για σένα», µε ένα «προσωπάκι» που έκλεινε το µάτι. Λίγο µετά ακολουθούσε κι άλλο σχόλιο: «∆εν υπάρχει πιο όµορφο πράγµα από το να είσαι έτοιµος να φας και να σε παίρνουν µια τόσο ωραία αγκαλιά!».
Η τραγουδίστρια ζει έναν µεγάλο έρωτα και η αγάπη του Βασίλη την κάνει να λάµπει όσο ποτέ. Μάλιστα, έµειναν όλη την εβδοµάδα µαζί και αυτή τη φορά σχεδίασαν να πετάξουν µαζί στη Θεσσαλονίκη για τις εµφανίσεις της Μελίνας στο «Βεργίνα» την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή που μας πέρασαν. Μπορεί η πρόθεσή τους να αποφύγουν και πάλι τους παπαράτσι να µην έχει αλλάξει, όµως αποφάσισαν να µη µείνουν άλλο χώρια και να απολαύσει και εκείνος τις εντυπωσιακές επιδόσεις της στο υπερθέαµα που τη θέλει να τραγουδά δικές της -και όχι µόνο- επιτυχίες και να τολµά ένα διαφορετικό «στοίχηµα» στην καριέρα της, ερµηνεύοντας τραγούδια όπως το «Malo» αλλά και το «La vie en rose», ενώ έχει και πρόζα µε ζηλευτές επιδόσεις, µέχρι να «περάσει» στο λαϊκό πρόγραµµα όπου αποθεώνεται.

Γιατί, όµως, τόση εµµονή να κρατήσει τον σύντροφό της µακριά από τα φωτογραφικά φλας και τις κάµερες; Από τη µια πιστεύει πως είναι πολύ «φρέσκια» η σχέση τους και πρέπει να δοκιµαστεί στο πέρασµα του χρόνου και από την άλλη δεν της αρέσει καθόλου να εκθέτει την προσωπική της ζωή. Γι’ αυτό και σχεδόν ποτέ δεν έχει αναφερθεί ούτε σε σχέσεις, ούτε και σε χωρισµούς της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved