Γιατί έγινε έξαλλη η Αραβανή;
Showbiz

Γιατί έγινε έξαλλη η Αραβανή;

Η Ευαγγελία Αραβανή, που έχει επιλέξει να τηρεί σιγήν ιχθύος αποφεύγοντας να δίνει έκταση στις εκάστοτε φήμες, αυτή τη φορά έχασε την ψυχραιμία της.

Αφορμή κάποια δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον γνωστό επιχειρηματία και μπον βιβέρ Μάκη Κουσαθανά. Η αντίδραση της Ευαγγελίας στάθηκε ικανή για να διαλύσει και την παραμικρή αμφιβολία για την υπόσταση αυτού του ειδυλλίου...

«Στην αρχή γελούσαμε όλοι μαζί. Αλλά αμέσως μετά η Ευαγγελία έγινε έξαλλη με το ανυπόστατο δημοσίευμα. Εκτός ότι είναι φίλοι και γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια, δεν συμβαίνει, ούτε συνέβη ποτέ κάτι μεταξύ τους!», εξηγεί στη Real άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της όμορφης παρουσιάστριας.

Το ίδιο ενοχλημένη, όμως από τις φήμες φέρεται να είναι και η πλευρά του επιχειρηματία. Ο Μ. Κουσαθανάς είναι κοινωνικός και με μεγάλο κύκλο κοσμικών επαφών, έχει επιλέξει, ωστόσο, να κρατάει χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή καθώς δεν απολαμβάνει τη δημοσιότητα

Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια, κινούνται στα ίδια μέρη και πολύ συχνά οι παρέες τους συμπίπτουν. Διατηρούν άριστη επαφή μεταξύ τους και εκτιμάει βαθιά ο ένας τον άλλον, όμως η σχέση τους δεν έχει αποκλίνει μέχρι τώρα από τις ράγες της φιλίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved