Μαριάννα Καλέργη: «Εγώ έβγαλα την μπλούζα μου γιατί ζεστάθηκα…»
Showbiz

Μαριάννα Καλέργη: «Εγώ έβγαλα την μπλούζα μου γιατί ζεστάθηκα…»

Οι μετρημένες εμφανίσει της Μαριάννας Καλέργη με μαγιό στην παραλία του Survivor ήταν αρκετές για να βάλουν φωτιά στο Διαδίκτυο. 

Όταν πια αποχώρησε από το παιχνίδι και οι υπεύθυνοι της παραγωγής της επέστρεψαν το κινητό της, η Μαριάννα κατάλαβε τι είχε συμβεί. «Το κινητό μου είχε κολλήσει από τα μηνύματα που δέχτηκα από τον κόσμο. Μέχρι σήμερα κυριολεκτικά βομβαρδίζομαι από μηνύματα. Τώρα τι να σου πω γι' αυτό τον χαμό; Δεν μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου γιατί θα ακουστώ ψώνιο. (γελάει) Σίγουρα όμως δεν το έπαιζα σέξυ. Εγώ έβγαλα την μπλούζα μου γιατί ζεστάθηκα. Αυτό ήταν. Πιστεύω ότι όταν πας να το παίξεις σέξι φαίνεσαι γελοία. Εγώ έδειξα τον εαυτό μου. Ήμουν πιο φυσική από ποτέ στο "Survivor". Γενικότερα, είμαι υπέρ της φυσικής ομορφιάς. Γιατί πλέον οι γυναίκες βαφόμαστε τόσο πολύ που σχεδόν μεταμορφωνόμαστε σε κάτι που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Όταν είσαι όμως φυσική ακτινοβολεί την αλήθεια σου».

Δέχτηκε φλερτ από συμπαίκτη της; «Όχι. Υπήρχε πολύ μεγάλος σεβασμός μεταξύ μας. Ήταν όλοι κύριοι».

Φανταζόταν ποτέ ότι μέσα από το Survivor θα προκαλούσε αυτό τον πανικό; «Οχι! Δηλαδή αν έφτανα μέχρι τον τελικό τι θα γινόταν; Εκεί πιστεύω ότι ο κόσμος θα πορωνόταν. Οπως κι εγώ δηλαδή. Εκεί θα μεταμορφωνόμουν! Έτσι και στο ρινγκ. Μεταμορφώνομαι. Γίνομαι ψυχρή. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Το ίδιο θα μου συνέβαινε και στο "Survivor". Όταν βάζω έναν στόχο γίνομαι άλλος άνθρωπος. Δηλαδή αν δεν αρρώσταινα και έβαζα στόχο να περάσω τη δοκιμασία του "Survivor", θα το κατάφερνα. Μόνο και μόνο για να δοκιμάσω τα όριά μου, Σίγουρα θα με ενδιέφεραν και τα χρήματα, αλλά δεν θα ήταν μόνο αυτό. Από τις πρώτες ημέρες του παιχνιδιού είχα προαποφασίσει ότι σε περίπτωση που κέρδιζα θα έδινα κάποια χρήματα από το έπαθλο σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Γιατί στο Survivor καταλαβαίνεις πώς είναι να πεινάς, να μην έχεις στέγη. Εκεί μπαίνει στη θέση ενός ανθρώπου που είναι μόνος του», τονίζει. Το σκληρό κορίτσι που τα δίνει όλα στα ρινγκ «λυγίζει» με την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο. «Με συγκινεί η αγάπη που δέχομαι από τον κόσμο. Μπορεί φυσιογνωμικά να φαίνεται ότι είμαι λίγο σκληρή, αλλά δεν είμαι. Δεν έχω καθόλου τουπέ. Σιχαίνομαι το υφάκι. Δεν είμαι το κορίτσι που δεν θα μιλήσει στον κόσμο, θέλω να είμαι ταπεινή και δεν μου αρέσει να ξεφεύγω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved