Γιάννης Πλούταρχος: «Ήταν συγκλονιστικό όταν μου ανακοίνωσαν πως έχει μόνο 6 μήνες ζωή»
Showbiz

Γιάννης Πλούταρχος: «Ήταν συγκλονιστικό όταν μου ανακοίνωσαν πως έχει μόνο 6 μήνες ζωή»

Ο Γιάννης Πλούταρχος σε συνέντευξή του μίλησε για την απώλεια που τον «σημάδεψε».

Πραγματοποίησες τις επιθυμίες σου;

Τα όνειρα και οι επιθυμίες μου έχουν πραγματοποιηθεί και έχουν ξεπεράσει πολλά περισσότερα, μάλλον δεν ζητούσα τόσο πολλά. Έχω λάβει πάρα πολύ μεγάλη αγάπη από τον κόσμο κι αυτό δεν ξεπληρώνεται με τίποτα. Δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη καριέρα, δεν πίστευα ότι θα γινόταν η ζωή μου σαν παραμύθι, αλλά μέσα σε όλα αυτό πάντα υπάρχει κι ένας... Δρακουμέλ.

Ποιος ήταν ο δικός σου... Δρακουμέλ;

Υπήρξαν διάφορα, δεν ήταν κάτι συγκεκριμένα, η δική μου ιστορία να έχει ένα αίσιο τέλος και να, δώσω στα παιδιά μου κάτι ωραίο, να έχουν σαν προίκα από τον πατέρα τους και μέσα από εκεί να γίνουν καλοί, άξιοι και λειτουργικοί άνθρωποι.

Δόξα, επιτυχία, χρήματα...Όταν όλα πάνε τόσο καλά, ποιο σημείο είναι αυτό που μπορεί να σε δυσκολέψει στη ζωή;

Η επωνυμία έχει πάρα πολλά προβλήματα! Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, ήταν όταν χρειάστηκε ν’αποχωριστώ τον πατέρα μου. Αυτό δεν περιγράφεται, όλα τ’ άλλα έρχονται και φεύγουν, περνάνε. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να συνειδητοποιήσω ότι ο πατέρας μου, μου έδωσε μια σκυτάλη όταν «έφυγε», για να πάρω τη ζωή στα χέρια, ήταν κάτι που ένιωσα όταν μου «είπαν ότι θα «φύγει» σε 6 μήνες, ήταν συγκλονιστικό. Δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ, πέρασε παρά πολύς καιρός, πάνε 12 χρόνια τώρα. Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ την απώλεια του πατερά μου για αρκετά χρόνια, ήταν δύσκολο. Στην καριέρα μου υπήρχαν διάφορα πράγματα που με στεναχώρησαν και με φαρμάκωσαν, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Στεναχωριέμαι γι' αυτά που περνάνε από τα χέρια μου και δεν τα έχω κάνει, εκεί μπορώ να σκάσω.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved