Μαρία Φιλίππου: «Αυτό ποθούμε και περιμένουμε να μας πουν…»
Showbiz

Μαρία Φιλίππου: «Αυτό ποθούμε και περιμένουμε να μας πουν…»

Σε μια τηλεοπτική χρονιά με ανατροπές, η σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου», στην οποία πρωταγωνιστείτε, σημειώνει επιτυχία. Το σίριαλ θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

«Αυτό ποθούμε και περιμένουμε να μας πουν. Είναι μια σειρά που ο κόσμος την έχει αγαπήσει και δεν είναι τυχαίο» τόνισε στο TV Έθνος η Μαρία Φιλίππου.

-Στη σειρά υποδύεστε την Αιμιλία. Είναι η μητέρα της οικογένειας, αγαπάει ιδιαίτερα τα παιδιά της, τους ανθρώπους που έχει δίπλα της και προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες.

«Η Αιμιλία έχει δύο χαρακτηριστικά τα οποία είναι αντίθετα. Είναι ένας καλός και δίκαιος άνθρωπος. Από την άλλη, αν πάει κάποιος να «ακουμπήσει» οτιδήποτε έχει σχέση με την οικογένειά της αλλάζει μορφή, γίνεται ύαινα. Προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες μέσα στην οικογένεια για τα παιδιά της, για τα ανίψια της, αλλά και για τους υπαλλήλους της εταιρείας. Ας θυμηθούμε τις μανάδες μας, τις γιαγιάδες μας πώς κρατούσαν τις ισορροπίες. Πιστεύω ότι όλα ξεκινάνε από τη μητέρα. Η γυναίκα έχει μεγάλη δύναμη. Προσπαθεί να κάνει το σωστό χωρίς να πληγώσει τους ανθρώπους που αγαπάει.»

-Οταν ανακάλυψε την αλήθεια για τα παιδιά της, έλυσε το θέμα μόνη της.

«Ναι. Είτε μεγαλώσεις ένα παιδί είτε το γεννήσεις, σαν μάνα το λέω, δεν νομίζω ότι έχει τεράστια διαφορά. Επίσης, δεν μπορούσε να αφήσει μόνα τα ανίψια της. Η μάνα τους πέθανε, ο πατέρας τους τα εγκατέλειψε, οπότε αποφάσισε να τα μεγαλώσει η ίδια. Δεν το έκανε από υποχρέωση, αλλά με χαρά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved