Φωτεινή Δάρρα: «Η ζήλια δείχνει μικρότητα»
Showbiz

Φωτεινή Δάρρα: «Η ζήλια δείχνει μικρότητα»

Η Φωτεινή Δάρρα έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους μεγάλους συνθέτες, όπως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Μίμης Πλέσσας και ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος και την αναγνώρισε δημόσια ως τη νέα σύγχρονη μούσα του. Εχει δεχτεί από συναδέλφους της ζήλια; 

«Η ζήλια δείχνει μικρότητα και η μικρότητα δεν συμβαδίζει με τους σπουδαίους καλλιτέχνες. Έμαθα από πολύ νωρίς, ακριβώς επειδή συνεργάστηκα με αυτές τις μεγάλες μορφές, πως πρέπει κανείς να δίνει βάση σε δύο γνώμες. Η πρώτη είναι η γνώμη του κοινού στο μακρύ χρονικό διάστημα και π δεύτερη η γνώμη ίων αληθινά σπουδαίων στο είδος τους. Η γνώμη του κοινού είναι που ορίζει και τη διαχρονικότητα κάποιου. Ολοι μας έχουμε αντιμετωπίσει ζήλια, αλλά τελικά αυτό που μετράει είναι η αγάπη που έχουμε εισπράξει από αυτούς πού εμπιστευόμαστε» τόνισε στο Weekend.

-Πιστεύεις ότι είσαι το ίδιο άτομο με αυτό που ήσουν στο παρελθόν;

«Αισθάνομαι πιο ώριμη μέσα στα χρόνια, με τα θετικά και τα αρνητικά αυτής της συνειδητοποίησης. Δεν είμαι διαφορετικός άνθρωπος, άλλωστε η ψυχή του ανθρώπου δεν αλλάζει μέσα στα χρόνια. Έμαθα, όμως, να δείχνω πιο πολύ τα συναισθήματα μου σε αυτούς που αγαπώ και' να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με στωικότητα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved