Μπέσσυ Αργυράκη: «Πρέπει να χαμηλώσω τους τόνους γιατί έχω τρελαθεί»
Showbiz

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πρέπει να χαμηλώσω τους τόνους γιατί έχω τρελαθεί»

Η Μπέσσυ Αργυράκη ασχολείται με πολλά. Η τραγουδίστρια είναι εργασιομανής και τελειομανής. 

Ασχολείστε με το τραγούδι, το θέατρο, είστε σύζυγος, μαμά, φιλόζωη και καλή νοικοκυρά! Τα προλαβαίνετε;

«Επίσης είμαι τελειομανής, εργασιομανής, μια γυναίκα με πολύ πάθος, που τιμά ιδιαίτερα τη φιλία. Ωστόσο, παραδέχομαι ότι πρέπει να χαμηλώσω τους τόνους, γιατί έχω τρελαθεί».

Τα χαρίσματα αυτά είναι κληρονομιά από τους γονείς σας;

«Από τους γονείς μου και τη γιαγιά Αικατερίνη, από την οποία νομίζω ότι κληρονόμησα τη φωνή. Από τη μαμά μου όλα τα ευγενή συναισθήματα και από τη συνονόματη γιαγιά μου, τη Βασιλική, τη βουλιμία. Αυτό το τελευταίο είναι και το μόνο ελάττωμα που μπορεί να μου προσάψει κάποιος!»

Με χιούμορ και λίγη... αφηρημάδα!

«Πρόσφατα, μου συνέβη το πιο τρελό. Σταματημένη σε κόκκινο φανάρι, πήρα από το κάθισμα του συνοδηγού ένα περιοδικό lifestyle για να του ρίξω μια κλεφτή ματιά. Κατά λάθος πάτησα την κόρνα και, σε κατάσταση πανικού, το πέταξα στον αέρα, έβαλα ταχύτητα κι έφυγα. Νόμιζα ότι μου κόρναρε ο πίσω οδηγός. Ευτυχώς, είχε ανάψει το πράσινο! Είμαι σίγουρη ότι έχω άγιο στο πλευρό μου με τόσα που κάνω!»

Η αλήθεια είναι ότι σας χαρακτηρίζει μια παιδικότητα.

«Νιώθω ότι δεν άλλαξα με τα χρόνια. Κυνηγούσα τους στόχους μου και πάντα με περίμενε η επιτυχία. Ήθελα να γίνω τραγουδίστρια και, όταν έδωσα εξετάσεις στη Ραδιοφωνία (έτσι γινόταν τότε!), πέρασα με την πρώτη. Η Νάνα Μούσχουρη σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι πέρασε με την τρίτη!» εξήγησε στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved