To ξεκαρδιστικό ποστ της Κωνσταντίνας Μιχαήλ: «Τι γυναίκα έχασα, να λέει!»
Showbiz

To ξεκαρδιστικό ποστ της Κωνσταντίνας Μιχαήλ: «Τι γυναίκα έχασα, να λέει!»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με απολαυστικό τρόπο περιέγραψε τι της συνέβη, όταν μπήκε στο ταξί για να πάει σε δουλειά της, στο Κεραμεικό!

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά:
«Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω και γιατί δεν πέτυχε η πρωινή μου αυτοεπιβεβαίωση ότι είμαι η καλύτερη κι η ωραιότερη μέσα στο σπίτι , αλλά πηγαίνοντας σήμερα στο γύρισμα είχα ένα συμβάν καταλυτικό! Παίρνοντας ταξί από τον «πόλεμο» και βάζοντας τα δυνατά μου να είμαι ευγενική και αισιόδοξη , μπήκα στο ταξί και λέω : Καλημέρα σας! Κεραμεικό πηγαίνω...
Γύριζε προς τα πίσω το κεφάλι , με πανικό κι έλεγε : πω! έχασα τη γυναίκα ! Γύριζα κι εγώ πρός τα πίσω να δώ τέλος πάντων , πού την έχασε τη γυναίκα και πώς χάνεται μια γυναίκα. Και βλέπω μια κοπέλα που έψαχνε από πίσω από μένα και πήρε -τελικώς- το δεύτερο ταξί! Και τότε άστραψε η αλήθεια! Μακριά μαλλιά-ψηλά τακούνια! Βόμβα κινητή ερωτισμού ! Να σκάσει ο ταξιτζής! Πωπω ! Τι γυναίκα έχασα, να λέει! Κι αν δεν έπαιρνα εσάς , θα έπαιρνα εκείνη ( τλχιστον στον πληθυντικό!)! Και να σκάσει ήτανε! Με μαύρη καρδιά ξεκίνησε , με μαύρη καρδιά συνέχισε την κούρσα! Δεν ήξερα τι να κάνω για να τον παρηγορήσω! Μα ... δυό λεπτά! Κι εγώ γυναίκα είμαι! Ε, ντάξ μακριά μαλλιά δεν έχω, κι ούτε τακούνια φοράω ( πρωί- πρωί )! Αλλά ρε φίλε! Είμαστε κι εμείς εδώ! Κι αν μια αγάπη έχασες- άλλη αγάπη θάρθει! Για πότε , τράβηξα το λαστιχάκι να λύσω τα μαλλιά, για πότε δάγκωνα τα χείλη να κοκκινίσουν , για πότε κορδώθηκα στη θέση μου και κοιταζόμουν στο καθρέφτη του οδηγού, ούτε το κατάλαβα! Έφτασα στο σημείο να φλερτάρω με παρακείμενα οχήματα , μήπως κι έρθουν τι; Σύμμαχοι της ματαιοδοξίας μου;; Ε;
Τρομερό και φοβερό το παιχνίδι της ματαιοδοξίας...
κλείνοντας την πόρτα πίσω μου , του ευχήθηκα με νόημα να πάρει ωραίες κοπέλες από δω και πέρα , κι ο αμετανόητος εραστής του « ψηλοτάκουνου» μου απάντησε: δε βάριέστε ( πάλι στο πληθυντικό!) είναι σπάνια τα ωραία!!!
Ένα έχω να πώ: μάταιο το παιχνίδι της ομορφιάς και της σαγήνης! Ότι και να κάνεις στο τέλος κάποιος θα βρεθεί να σε απομυθοποιήσει και να σε ξενερώσει! Και αει στο γερό διάολο στην τελική!
Σας εύχομαι μια καλημέρα - έναν καλό μήνα - και καλά Χριστούγεννα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved