Σεχραζάτ: «Φοβάμαι να κυκλοφορήσω»
Showbiz

Σεχραζάτ: «Φοβάμαι να κυκλοφορήσω»

«Δεν βγαίνω έξω όπως παλιά, δεν περπατάω, αλλά περνώ τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι», εξομολογείται η Σεχραζάτ, κατά κόσμον Μπεκιουζάρ Κορέλ, από τις «Χίλιες και μία νύχτες» και αναφέρει πως η ζωή της άλλαξε ριζικά μετά το σίριαλ. Παράλληλα, μιλά για τον έρωτά της με τον Ονούρ και τον γιό τους, ενώ χαρακτηρίζει «απολυταρχικούς» τους γονείς της!

Μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα», η 28χρονη γοητευτική ηθοποιός υποστηρίζει πως δεν περίμενε να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία η σειρά: «Πάντα είχα την ελπίδα... πίστευα ότι θα συνέβαινε. Δεν περίμενα, όμως, ότι θα γινόταν κάτι τόσο μεγάλο», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η Μπεκιουζάρ γεννήθηκε στην Κωσταντινούπολη, έζησε μέσα σε μια παραδοσιακή οικογένεια αστών της συνοικίας Ούλους και μεγάλωσε σε αυστηρό περιβάλλον. Μετά τα σχολικά της χρόνια συνέχισε σπουδές στο ωδείο και ακολούθησε τα βήματα των γονιών της, τους οποίους χαρακτηρίζει απολυταρχικούς. «Καθόμασταν όλοι μαζί στο τραπέζι για φαγητό, πάντα μετά το μπάνιο και έπρεπε να φιλήσουμε το χέρι του πατέρα, ενώ κάθε Κυριακή πηγαίναμε απαρέγκλιτα για πιν νικ στο δάσος», προσθέτει.

Ο ρόλος της στο σίριαλ προκαλεί αντιδράσεις στην τουρκική κοινωνία, ωστόσο, ο έρωτάς την με τον Χαλίτ Εργκέντς στην πραγματική ζωή κάνει τον κόσμο να θέλει να μαθαίνει συνέχεια και περισσότερα γι’ αυτούς.

«Στην Τουρκία, το αντίτιμο της διασημότητας είναι πολύ βαρύ. Οι άνθρωποι μπορεί να σε αντιμετωπίσουν όμορφα, αλλά μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται διαρκώς με την προσωπική μου ζωή και βρίσκονται διαρκώς δημοσιογράφοι έξω από την πόρτα μου», αναφέρει.

Η ίδια, πάντως, δηλώνει στοργική μητέρα και, όσοι τους είδαν με τον Ονούρ στην Μύκονο και την Σαντορίνη όπου βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές, λένε ότι δεν άφηνε τον γιό της στιγμή από τα μάτια της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved