Ελένη Φιλίνη: «Δεν κάνω την σεμνή, αλλά το τελείως γυμνό πάντα το απέρριπτα»
Showbiz

Ελένη Φιλίνη: «Δεν κάνω την σεμνή, αλλά το τελείως γυμνό πάντα το απέρριπτα»

Η Ελένη Φιλίνη υπήρξε sex symbol, αλλά η ίδια δεν αποδέχτηκε ποτέ αυτό τον τίτλο. 

Η ηθοποιός αποκάλυψε γιατί δεν έκανε ποτέ της γυμνή φωτογράφηση παρά το γεγονός ότι της έδιναν πολλά εκατομμύρια για να ποζάρει όπως την γέννησε η μαμά της.

Θεωρείς τον εαυτό σου sex symbol;

« Έλα ρωρέ, τώρα εντάξει! Όχι, δεν με θεωρώ! Σίγουρα κάποια εποχή ήμουν ένα όμορφο και φρέσκο κορίτσι Αλλά αν με θεωρείται sex symbol, σας απαντώ, ότι είμαι η μοναδική παγκοσμίως που δεν έχω κάνει ποτέ, γυμνή φωτογράφηση σε περιοδικό, ρίχνονται στα πόδια μου με ευκολία πολλά εκατομμύρια δραχμές. Τόσα, ώστε να είχα λύσει πολλά μελλοντικά μου θέματα! Είχα πάντα από τα σπίτι μου κάποιες αρχές, που με ακολουθούν ακόμη και τώρα. Δεν μου έβγαινε, να βγω από τα ρούχα μου! Δεν ήταν κάτι που με αντιπροσώπευε! Όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε ίδιοι! Δεν σου κάνω την σεμνή, γιατί κι εγώ χορεύτρια ξεκίνησα -και όταν χορεύεις δε φοράς ράσο! Το τελείως όμως γυμνό, πάντα το απέρριπτα! Δεν σου κρύβω, ότι θα το σκεφτόμουν να κάνω το γυμνό μοντέλο για έναν πίνακα ζωγραφικής κάποιου καλλιτέχνη. Η γυναίκα πρέπει να έχει ένα μυστήριο που θα πρέπει ο άλλος να το ανακαλύψει και να το αποκαλύψει»

Ποια κοινά σημεία και ποιες διαφορές βρίσκει όταν Ελένη Φιλίνη όταν πρωτοξεκίνησε και στην σημερινή;


«Σε νεότερη ηλικία ήμουν ένα αγρίμι. Αυτό μου το δικαιολογώ, γιατί πάλευα μόνη μου, και προσπαθούσα να προφυλάσσω τον εαυτό μου από όλες του τις πλευρές, στην αρένα της ζωής. Τώρα έχω ηρεμήσει, έχω ωριμάσει και με θεωρώ έμπειρη. Στο παρελθόν μπορεί να στενοχωριόμουν και να έκλαιγα για κάτι που μπορούσε να με έχει ενοχλήσει. Σήμερα δεν συμβαίνει αυτό! Το μοναχοπαίδι αναγκαστικά σε κάνει και πιο δυνατό»

Αποζήτησες την αναγνωσιμότητα; Ήταν στόχος σου η δημοσιότητα;

«Αν θα έλεγα το αντίθετο θα με θεωρούσα αστεία! Δεν μπορείς να κάνεις αυτή την δουλειά και να μην είσαι αναγνωρίσιμος. Για να κάνεις αυτή τη δουλειά, πρέπει να είσαι και φιλόδοξος. Ματαιοδοξία να μην έχεις. Ναι, την επιδίωξα, χωρίς να προκαλώ με την προσωπική μου ζωή. Το έχω αποδείξει αυτό»

Γιατί δεν απασχόλησες όσο θα έπρεπε, τα περιοδικά αυτά που τα αποκαλούν lifestyle δεν θα τους πουλούσες;

«Δεν με αντιπροσώπευαν ποτέ τα συγκεκριμένα περιοδικά! Εγώ θέλω να με χωρίζουν μόνο μέσα από την δουλειά μου. Είναι η άποψη μου και δεν άλλαξε ποτέ! Δεν είμαι σε θέση να κρίνω κανένα, αλλά επιτρέψτε και σε μένα να κρατώ μια στάση που με εκπροσωπεί» αποκάλυψε στο full time.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved