Μάνος Παπαγιάννης: «Έχω πάθει δυο φορές υπερκόπωση φέτος»
Showbiz

Μάνος Παπαγιάννης: «Έχω πάθει δυο φορές υπερκόπωση φέτος»

Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν είναι μόνο ηθοποιός. Είναι και επιχειρηματίας. Γιατί αποφάσισε να δουλέψει νύχτα και να ανοίξει μαγαζί;

«Είναι μια δουλειά που την κάνω από 15 χρόνων, την ήξερα και μπορούσα να την κάνω. Αν ήμουν μόνος μου, δεν θα την έκανα γιατί είναι πολύ κουραστική. Λόγω όμως της κρίσης και της οικογένειας που έχω ήταν μια πολύ καλή λύση. Και να σου πω την αλήθεια, όταν γυρίζω από το θέατρο, μπαίνω μέσα στο μαγαζί και βλέπω ένα μαγαζί γεμάτο, ντοπάρομαι ξανά! Εκεί ναι, νιώθω δικαιωμένος!» τόνισε στο People.

-Δεν θέλεις να καθίσεις και λίγο σπίτι σου;

«Είναι αλήθεια αυτό. Έχω πάθει δυο φορές υπερκόπωση φέτος, μία στις πρόβες και μία πριν από λίγες μέρες που ανέβασα 40 πυρετό. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι.»

-Τα παιδιά προλαβαίνεις να τα βλέπεις;

«Όχι πολύ και στενοχωριέμαι για αυτό, αλλά σκέψου ότι και με την υπερκόπωση έπαιζα μαζί τους. Τους έχω μεγάλη αδυναμία.»

-Αν σε ρωτούσα γιατί αποφάσισες να κάνεις οικογένεια με την Αγγελική, γιατί με αυτή τη γυναίκα, τι θα μου έλεγες;

«Είμαστε μαζί δεκαπέντε χρόνια. Γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής γνωστής στο Εθνικό Θέατρο. Δεν ξέρω αν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας αλλά μου άρεσε πολύ. Είναι από πολύ καλή οικογένεια και εκείνη ένα πολύ ιδιαίτερο κορίτσι. Και συμβουλή προς τους άντρες; Πριν παντρευτείτε, δείτε την οικογένεια της γυναίκας σας.»

-Η Αγγελική, πάντως, μου ζήτησε να σε ρωτήσω το εξής: Πότε επιτέλους θα πάτε διακοπές φέτος;

«Δεν θα πάμε διακοπές! Αλλά μην της το πεις ακόμα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved