Παντελής Τουτουντζής: «Για εμένα η Δούκισσα αποτελεί την επιτομή του natural beauty»
Showbiz

Παντελής Τουτουντζής: «Για εμένα η Δούκισσα αποτελεί την επιτομή του natural beauty»

Έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ πολλών γνωστών Ελληνίδων.

Ο ταλαντούχος make up artist Παντελής Τουτουντζής σε πρόσφατη συνέντευξη του, μιλάει για τη Δούκισσα Νομικού και τι της είπε όταν την είδε μετά τη γέννηση του γιου της.

Πριν από λίγους μήνες επιμελήθηκες το μακιγιάζ της Δούκισσας Νομικού στο πρώτο της εξώφυλλο μετά τη γέννηση του γιου της. Ήταν μια φωτογράφιση για το Ρeople.

«Τη Δούκισσα τη λατρεύω. Είναι ένα κορίτσι πολύ φρέσκο και για εμένα αποτελεί την επιτομή του natural beauty. Το μακιγιάζ έχει να κάνει με αυτό που αισθανόμαστε. Δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε για να καλύπτει τις ανασφάλειες με την εμφάνιση μας».

'Εχεις επιμεληθεί πολλές γνωστές Ελληνίδες την ημέρα του γάμου τους, από τη Δούκισσα Νομικού μέχρι την Ιωάννα Σρόιτερ. Τι προτείνεις σε μια γυναίκα για αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της;
«Δεν θα πω ποτέ σε μία νύφη να κάνει, ένα μακιγιάζ επειδή είναι μόδα. Πρόκειται για πολύ προσωπικό ζήτημα. Στη δουλειά μου έχω σαν κανόνα να ακούω την ανάγκη του ανθρώπου που έχω να επιμεληθώ. Αυτό που θα προσέξω είναι πως ό,τι και να μου ζητηθεί θα έχει τη διαφάνεια που χρειάζεται και ποιότητα στην εκτέλεση. Προσωπικά, πιστεύω πως όταν γίνεις νύφη δεν εξυπηρετεί σε τίποτα να μπεις σε ένα ρόλο. Πρέπει να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, με στοιχεία αγνότητας. Προτιμώ το αποτέλεσμα να είναι περισσότερο «νεραϊδένιο».

Η Δούκισσα Νομικού πρόσφατα έγινε μητέρα. Ισχύει αυτό που λένε, πως η γυναίκα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και γλυκύτητα όταν γίνεται μητέρα;
«Οταν είδα τη Δούκισσα μετά τη γέννηση του μωρού της, της είπα: «Θεέ μου, πόσο όμορφα συναισθήματα ένιωσες και πόσο πολύ έχουν γράψει στο πρόσωπο σου». Φαίνονταν πάνω της όλα τα όμορφα συναισθήματα που είχε ζήσει. Ήταν μαγικό. Στο People για το οποίο έκανε την πρώτη της φωτογράφιση μετά τον ερχομό του γιου της, αποτυπώθηκε επακριβώς αυτό. Ήταν σχεδόν άβαφη. Δεν φόρεσε foundation. Η επιδερμίδα της ήταν καλά ενυδατωμένη, οι βλεφαρίδες της όμορφα γυρισμένες και φορούσε ένα balm με χρώμα στα χείλη», τονίζει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved