Αρναούτογλου: «Με εκνευρίζουν η αγένεια, η έλλειψη ήθους και το ότι δεν υπάρχει πια σεβασμός»
Showbiz

Αρναούτογλου: «Με εκνευρίζουν η αγένεια, η έλλειψη ήθους και το ότι δεν υπάρχει πια σεβασμός»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε μέσα από το νέο κύκλο της late night εκπομπής του, «The 2night show».

Ο παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρθηκε στη σχέση του με τα social media, τι τον εκνευρίζει στην καθημερινότητά του αλλά και τι θα έκανε αν γύρισε το χρόνο 10 χρόνια πίσω.

Χρησιμοποιείς αρκετά τον λογαριασμό σου στο Instagram. Όταν ο κόσμος σου στέλνει μηνύματα, απαντάς ο ίδιος;
«Γίνεται ακριβώς αυτό που λες. Απαντώ μόνος μου σε όσους προλαβαίνω κάθε μέρα. Με ρωτούν αν είμαι εγώ ή βάζω κάποιον άλλον να απαντήσει, αλλά όχι, είμαι εγώ και το κάνω με πολλή χαρά και αγάπη. Αν κάποια στιγμή με κουράσει, θα το σταματήσω»

Είσαι, όπως παραδέχεσαι, ψυχαναγκαστικός. Να φανταστώ, δηλαδή, ότι όλα στο σπίτι και στο αυτοκίνητο σου είναι στη σειρά και τακτοποιημένα;
«Καμία σχέση! Εχω άλλου είδους ψυχαναγκασμούς αλλά είναι μεγάλη συζήτηση αυτή!»

Η ζωή σου είναι ισορροπημένη αυτό το διάστημα; Πώς θα την περιέγραφες με μια λέξη;
«Ισορροπημένη και ήρεμη, με δόσεις εντάσεων»

Αν γύριζες τον χρόνο 10 χρόνια πίσω, τι δεν θα έκανες ποτέ; «Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα έκανα. Τρελαίνομαι να κάνω αυτό που νιώθω εκείνη τη στιγμή. Δεν λειτουργώ ποτέ εν θερμώ πια. Αλλά θα μου ήταν δραματικό στο τέλος της ζωής μου να ανακαλύψω ότι δεν έκανα πράγματα και δεν δοκίμασα αυτά που εγώ νόμιζα ότι θα μου έκαναν καλό»

Τι σε εκνευρίζει περισσότερο στην καθημερινότητα σου; «Με εκνευρίζουν η αγένεια, η έλλειψη ήθους και το ότι δεν υπάρχει πια σεβασμός. Τα θεωρώ κύρια συστατικά για την ανθρώπινη επιβίωση σε όλους τους τομείς από τον κοινωνικό μέχρι τον επαγγελματικό»

Τι σου έχει λείψει πολύ;
«Μου έχουν λείψει οι μυρωδιές που χάθηκαν και δεν μπορώ να τις ξαναβρώ. Μου έχει λείψει η ανεμελιά», λέει ο ίδιος στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved