Γιώργος Μαρίνος: H συγκλονιστική αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του (photos-video)
Showbiz

Γιώργος Μαρίνος: H συγκλονιστική αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του (photos-video)

Στον Γιώργο Μαρίνο και στην υγεία του αναφέρθηκε κοντινό του πρόσωπο.

Ο Γιώργος Μαρίνος απέχει εδώ και χρόνια από τα καλλιτεχνική δρώμενα, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, ενώ είναι τρόφιμος Γηροκομείου στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ο γνωστός showman, ο οποίος έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές στο κοινό, βιώνει τη δική του περιπέτεια, ενώ πολύ φίλοι του από τον καλλιτεχνικό χώρο έχουν εκφράσει κατά καιρούς την ανησυχία και το ενδιαφέρον τους για εκείνον.

Στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη πολύ γνωστό πρόσωπο των media, το οποίο μάλιστα είχε φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις με τον Γιώργο Μαρίνο.

Ο εν λόγω κύριος αναφέρθηκε στην υγεία του ταλαντούχου showman υπογραμμίζοντας ότι η κατάσταση της υγείας του είναι δύσκολη!

Οι αποκαλύψεις για τον Γιώργο Μαρίνο αλλά και το προσώπο που τις έκανε στις παρακάτω φωτογραφίες...

Ο Γιώργος Μαρίνος γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1939, στο Βοτανικό και οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μόλις ενός έτους και μεγάλωσε με τη μητριά του, Βασιλική. Ο πατέρας του Αλέξανδρος έλειπε από την παιδική του ηλικία, αφού ήταν εξόριστος στη Μακρόνησο. Τον είδε για πρώτη φορά όταν ήταν 12 χρόνων. Οι γονείς του τον ήθελαν να σπουδάζει πολιτικός μηχανικός ή αρχιτέκτονας, όμως η καλλιτεχνική του τάση ήταν φανερή από νωρίς κι έτσι ακολούθησε το όνειρό του προσφέροντας μεγάλα shows και αποκτώντας φανατικό κοινό.

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved