Ναταλία Δραγούμη: Ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την πολιτική;
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: Ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την πολιτική;

Η Ναταλία Δραγούμη εχεί δεχτεί πολλές προτάσεις να ασχοληθεί με τα κοινά και τώρα εξομολογήθηκε αν αυτό πρόκειται να συμβεί.

Ακόμη, μίλησε για την πολύπαθη παράσταση «Ζητείται Ψεύτης», η οποία πέρασε από πολλά κύματα μέχρι τελικά να ανέβει στο Παλλάς, αλλά και για τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος πλέον είναι Ευρωβουλευτής.

Πριν πάμε στη Νίτσα, εκ του...Σβετλανίτσα, που παίζεις στο «Τοc Toc» θέλω να μου πεις τι κράτησες από το «Ζητείται ψεύτης», που ανέβηκε μετά δυσκολιών στο θέατρο «Παλλάς»;

Μετά πολλών δυσκολιών και παρατράγουδων αλλά τελικά -και ευτυχώς- ανέβηκε! Εκεί που είχα πιστέψει, όπως οι περισσότεροι, ότι ναυάγησε το ανέβασμα του υπέροχου έργου του Δημήτρη Ψαθά μετά τα «σκηνικά» που προέκυψαν, όλα πήγαν καλά τελικά και έγινε η παράσταση από τον μετρ Πέτρο Ζούλια και από μια εξαιρετική ομάδα ηθοποιών που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτήν.

Δεν μου αρέσει να μένω στα άσχημα, που έτσι και αλλιώς ξεπεράστηκαν. Κοιτάζω μπροστά και -όπως είδες- το «Ζητείται ψεύτης» και έγινε κα πήγε και πολύ καλά στο «Παλλάς», το οποίο είναι θεϊκό θέατρο και θέλω πολύ να επιστρέψω σε αυτό κάποια στιγμή. Εκτιμώ πάρα πολύ τον Γιάννη Κεντ και τον Πάνο Κατσαρίδη των Θεατρικών Σκηνών που με αγκάλιασαν τόσο ζεστά στο «Παλλάς» τους! Ο δεύτερος, μάλι­στα, μου έκανε και το... προξενιό για το «Toc Toc», που παίζω τώρα.

Θα έρθουμε και σε αυτό. Πώς είδες τον νέο... ρόλο του Αλέξη Γεωργούλη, Ναταλία;

Από το «Παλλάς» στην Ευρωβουλή! Πολύ τον χαίρομαι και τον καμαρώνω. Ο Αλέξης πέρα από καλός συνάδελφος είναι φωτεινό πρόσω­πο και δουλεύει σκληρά για κάθε νέο «στοίχημα» που βάζει. Είμαι σίγουρη πως θα αγωνι­στεί για να το κερδίσει και αυτό!

Εσύ θα ασχολιόσουν με την πολιτική;

Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις κατά και­ρούς αλλά τις έχω αρνηθεί όλες γιατί είναι άλλες οι προτεραιότητες μου. Η οικογένεια μου, η υποκριτική... Αν ποτέ το αποτολμούσα, θα το έκανα με πολύ μεγάλη προσοχή και έχοντας προετοιμαστεί σκληρά. Ένας τέτοιος «ρόλος» θέλει πολύ ψάξιμο.

Μπορεί να τον αναλάβεις κάποια στιγμή;


Ποτέ δεν λέω «ποτέ»! Στη συγκεκριμένη φάση δεν με κεντρίζει κάτι τέτοιο, στο μέλλον, αν συμβεί, μπορεί και να το κάνω. Ποιος ξέρει;

Πηγή: Real Life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved