Λίτσα Γιαγκούση: «Έχω ταξιδέψει για ένα αγόρι, χωρίς να το ξέρω...» (Photos)
Showbiz

Λίτσα Γιαγκούση: «Έχω ταξιδέψει για ένα αγόρι, χωρίς να το ξέρω...» (Photos)

Για την προσωπική της ζωή, το πιο περίεργο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή της αλλά και για το αν υπήρχαν άνθρωποι που για χάρη της έκαναν μεγάλους λογαριασμούς στα κέντρα που εμφανιζόταν, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Λίτσα Γιαγκούση.

Άνθρωποι που για χάρη σου έκαναν μεγάλους λογαριασμούς στα κέντρα που εμφανιζόσουν υπήρχαν;
«Ναι, υπήρχαν τέτοιοι άνθρωποι. Ο Μανώλης δεν ήταν καθόλου ζηλιάρης, είναι λογικός άνθρωπος... Ξέρει και τη Λίτσα ότι ήταν λίγο... ζώον σ' αυτά... (Γέλια.) Δεν ήμουν η γυναίκα-αρπακτικό, με την καλή έννοια»


Δεν έκανες κάτι για να βοηθήσεις την καριέρα σου και να σε πάει παραπάνω επαγγελματικά;
«Ό,τι έκανα το γούσταρα... Να κάνω συμβιβασμούς ή κάποιες σχέσεις... ή... όχι... όχι... Μπορεί να είναι άσχημο και κακό αυτό, γιατί χρειάζονται στη δουλειά και τέτοια πράγματα. Υποχωρήσεις πάνω στη δουλειά έχω κάνει. Δεν μετάνιωσα για κάτι, γιατί δεν μπορώ να αλλάξω, όπως ήμουν, είμαι και τώρα. Έτσι φτιάχτηκα. Δεν έχω φωνάξει ποτέ κάποιον παπαράτσο για να με φωτογραφίσει με το μαγιό στην παραλία, δεν έχω κάνει κάλεσμα για τα γενέθλια μου με φωτογράφους και κάμερες»


Ποιο είναι το πιο περίεργο που έχεις κάνει στη ζωή σου;
«Έχω ταξιδέψει για ένα αγόρι, χωρίς να τον ξέρω... Δηλαδή, ήμουν διακοπές σ' ένα νησί, μαζί με την οικογένεια μου, που ήταν αυστηρή. Τα βράδια μας, στη βόλτα, ανταλλάσσαμε ματιές και υπήρχε ένας ηλεκτρισμός, τον είχα δει μόνο...Όταν επέστρεψα στην Αθήνα, 2 ημέρες μετά, ξαναγύρισα μόνη μου, με την αδελφή μου, για τα τον γνωρίσω. Στην «περατζάδα» που βγήκαμε, βρεθήκαμε, τα είπαμε και.. γνωριστήκαμε... Δημιούργησα σχέση, δύο μήνες... μετά μου είχε περάσει, ξέχασα και το όνομα του... Όπως ήρθε, έτσι «ξεφούσκωσε». Ήμουν 20 χρονών τότε... λίγο πριν μπω στο τραγούδι», λέει η ίδια στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved