Το είδαμε κι αυτό! Η Αθηνά Οικονομάκου κάνει δουλειές του σπιτιού (video)
Showbiz

Το είδαμε κι αυτό! Η Αθηνά Οικονομάκου κάνει δουλειές του σπιτιού (video)

Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να είναι γυναίκα καριέρας, μητέρα και σύζυγος αλλά είναι και νοικοκυρά.

Ναι, ναι , καλά διαβάσατε! Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί το τελευταίο να μην μας το έχει δείξει μέσα από τα social media της, αφού εστιάζει σε άλλα πράγματα, όμως έχει καλές φίλες που φροντίζουν να διαφημίσουν την νοικυροσύνη της.

Η ηθοποιός και σχεδιάστρια κοσμημάτων - ρούχων βρίσκεται στη Σαντορίνη με την οικογένειά της. Στο νησί των Κυκλάδων δραστηριοποιείται από φέτος το καλοκαίρι ο σύζυγός της και έτσι θα περάσουν εκεί όλο το καλοκαίρι. Ωστόσο, οι φίλες της Αθηνάς Οικονομάκου την επισκέπτονται για να της κάνουν παρέα και όλες μαζί να περάσουν όμορφες στιγμές.

Μια από τις φίλες της που βρίσκεται μαζί της αυτές τις ημέρες είναι η στυλίστρια Νικόλ Παναγιώτου, η οποία φρόντισε ν’ απαθανατίσει με το κινητό της την Αθηνά Οικονομάκου καθώς έκανε δουλειές του σπιτιού.

Όπως θα δείτε παρακάτω, η ηθοποιός φοράει ένα μακρύ φλοράλ φόρεμα, με σαγιονάρα. Μπορεί τα μαλλιά να τα έχει κότσο, αλλά τα απαραίτητα αξεσουάρ δεν λείπουν από πάνω της.

Βέβαια, το συγκεκριμένο φόρεμα δεν ήταν η κατάλληλη επιλογή, αφού δεν θέλει και πολύ να το πατήσεις και να πέσεις από τη σκάλα.

Δείτε το video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved