Φαίδρα Δρούκα: Αποκάλυψε αν την ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός και τα νούμερα τηλεθέασης
Showbiz

Φαίδρα Δρούκα: Αποκάλυψε αν την ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός και τα νούμερα τηλεθέασης

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Φαίδρα Δρούκα και μίλησε για όλους και για όλα.

Η δημοφιλής και ταλαντούχα ηθοποιός, αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- αν κοιτάει τον ανταγωνισμό και αν την ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Κοιτάτε τον ανταγωνισμό, σας ενδιαφέρει;

Όχι, μου αρέσει ο ανταγωνισμός, σ' το κάνει λίγο πιο δελεαστικό, όταν το κοινό σε προτιμά, νιώθεις πιο ευλογημένος και δυνατός. Το βλέπω και στο θέατρο, όταν σε μία τόσο κακή θεατρική σεζόν εγώ κάνω έναν μονόλογο και γεμίζει ένα κεντρικό θέατρο.

Για εμένα δεν υπάρχει κάτι πιο συγκινητικό και τιμητικό. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι ο άλλος σε προτιμά γιατί το θέλει και όχι γιατί δεν έχει κάτι άλλο να δει. Με αυτήν την έννοια, ναι, με απασχολεί ο ανταγωνισμός, για εμένα σημασία έχει άλλωστε ο δρόμος, τι σου λέει ο άλλος στον δρόμο, όχι η τηλεθέαση. Ο άνθρωπος που δεν σε ξέρει, αλλά παίρνει το θάρρος να σε πλησιάσει και να σου πει πώς νιώθει. Δεν υπάρχει πιο ωραία ανταμοιβή από αυτό.

Τα νούμερα, ωστόσο, δεν είναι ένα στοιχείο για τα κανάλια;

Είναι, αλλά εμένα, που είμαι καλλιτέχνις, δεν με ενδιαφέρει. Όχι από έπαρση, αλλά μετράω άλλα πράγματα. Είναι σαν να έχει ανοίξει ένα νέο μαγαζί, που έχει γίνει must αλλά το φαγητό του είναι μέτριο. Εμένα, αν δεν μου αρέσει το φαγητό, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω όση μόδα κι αν είναι. Θέλω να πω ότι σε αυτήν τη δουλειά ο χρόνος είναι ο πιο δίκαιος κριτής.

Από την ελληνική τηλεόραση λείπουν άνθρωποι με ιδέες και αισθητική;

Πάρα πολύ, όπως και στη διαφήμιση. Η διαφήμιση στην Ελλάδα, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, με ελάχιστες λαμπρές εξαιρέσεις, είναι σαν να είμαστε στο 1980. Πολύ πίσω είμαστε σε αυτό το κομμάτι, σε μία εποχή που ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν μέσα, η τεχνολογία είναι σε άλλο επίπεδο, είναι φοβιστικό το ότι έχουμε τέτοια σποτ.

Γιατί είπατε ότι φέτος είναι μια κακή θεατρική σεζόν;

Το θέατρο είναι τρελό, δεν έχει λογική... Όπως, λοιπόν, υπάρχουν καλές χρονιές, υπάρχουν και κακές. Γι' αυτό νιώθω πολύ τυχερή που με τον μονόλογο «Το υπέροχο μου διαζύγιο» γεμίζουμε το θέατρο, είπε στο TV κους κους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved