Μακρυνιώτης-Μαζωνάκη: Ο έρωτας τούς πάει πολύ (photos)
Showbiz

Μακρυνιώτης-Μαζωνάκη: Ο έρωτας τούς πάει πολύ (photos)

Τρία χρόνια μετά το πρώτο φιλί, το ζευγάρι παραμένει φουλ ερωτευμένο.

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης και η αγαπημένη του Βάσω Μαζωνάκη είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz και ο έρωτάς τους μέρα με τη μέρα όλο και... φουντώνει.

Ο γνωστός pastry chef, ο οποίος εμφανίζεται στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το πρωινό» και η αδερφή του τραγουδιστή, Γιώργου Μαζωνάκη, γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια και αμέσως κατάλαβαν πόσο πολύ ταιριάζουν.

Το ζευγάρι ενώ μετρούσε ήδη μερικούς μήνες σχέσης, αποφάσισε να συγκατοικήσει στα νότια προάστια και συγκεκριμένα σε ένα όμορφο σπίτι στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Στην αρχή της γνωριμίας τους πρoσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις κοινές φωτογραφίες στα social media. Μάλιστα, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του:

«Είμαι σχεδόν δύο χρόνια με την κοπέλα μου και έχω ανεβάσει τρεις φωτογραφίες. Δεν υπάρχει λόγος να φωνάζεις την ευτυχία σου. Δεν έχω ανάγκη να επιβεβαιώσω αυτό που ζω, το ξέρω καλά κι εγώ και η Βάσω», είχε πει χαρακτηριστικά o pastry chef.

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης ένα χρόνο μετά από τη συγκεκριμένη δήλωση δεν φαίνεται να έχει αλλάξει άποψη ωστόσο, τον περασμένο Φλεβάρη πόσταρε μία κοινή φωτογραφία με τη σύντροφό του για να της ευχηθεί δημόσια για τα γενέθλιά της: «Χρονιά πολλά κορίτσι μου... Στα μάτια σου πάντα καλοκαίρι», ήταν το σχόλιό του.

Ο έρωτας τούς πάει πολύ, λοιπόν, και όσο και να προσπαθούν να τον... κρύψουν δε γίνεται!

Δείτε στη gallery στιγμιότυπα από την ευτυχισμένη αυτή σχέση του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved