Χρυσαντίδου: Έτσι απάντησε, όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Δώρο
Showbiz

Χρυσαντίδου: Έτσι απάντησε, όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Δώρο

Η Αθηνά Χρυσαντίδου μας συστήθηκε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Power of Love, όπου και απασχόλησε έντονα το κοινό μέσα από τη σχέση της με τον Δώρο Παναγίδη.

Οι δύο παίκτες ήρθαν τόσο κοντά, που δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Μια σχέση για την οποία γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά, ειδικά μετά την απόφασή τους να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ο Δώρος και η Αθηνά δεν είναι πλέον μαζί και η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αγάπης, δηλώνει και πάλι μόνη στην προσωπική της ζωή.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου μιλώντας στην "Esresso" ξεκαθάρισε τα όσα γράφτηκαν για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την απόπειρά της να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Κεφάλαιο Δώρος Παναγίδης. Υπήρ­ξατε ζευγάρι, χωρίσατε και συνεχί­ζουν να σε ρωτάνε ακόμη και σήμε­ρα γι’ αυτόν. Σε ενοχλεί αυτό; Και τι θες να κρατήσεις από αυτή τη σχέση που είχες;

Υπήρξαμε ζευγάρι αγαπημένο και όλοι το γνωρίζουν. Πλέον ο κόσμος ξέρει πως δεν είμαστε μαζί, οπότε αποφεύγουν να με ρωτήσουν το οτι­δήποτε για τον Δώρο. Σέβονται κά­ποια πράγματα και επίσης και εμείς το αφήσαμε πίσω και δεν αναπαρά­γουμε περσινά ξινά σταφύλια. Από αυτή τη σχέση θα κρατήσω μόνο εκείνα τα δύο παιδιά, τον Δώρο και την Αθηνά, που ερωτεύτηκαν αγνά μέσα σε ένα «πείραμα αγάπης» και γνώρισαν τη μεγάλη αγάπη του κό­σμου.

Το τραγούδι πώς μπαίνει στη ζωή σου; Και γιατί ρισκάρεις να ασχολη­θείς με αυτό;

Το τραγούδι υπήρχε πάντα στη ζωή μου, διότι από πολύ μικρή χόρευα, οπότε ο χορός συνοδεύεται με το τρα­γούδι. Πάνε μαζί αυτά τα δύο. Γενι­κότερα ρισκάρω στη ζωή μου διότι από μόνη της η ζωή είναι ένα ρίσκο. Η μουσική με ηρεμεί, με εμπνέει. Αυ­τό το διάστημα είμαι στο στούντιο και ετοιμάζω το τρίτο μου κομμάτι. Έχω όρεξη για δουλειά. Ευκαιρία ζητάω να αποδείξω ότι μπορώ.

Είσαι μόλις 22 ετών και πανέμορφη. Ποιο είναι το γούστο σου σε έναν άντρα;

Γενικότερα, το γούστο μου είναι οι ανοιχτόχρωμοι άντρες. Δεν έχω κά­ποιο πρότυπο, να σου πω την αλήθεια. Το μόνο που ζητάω από έναν άντρα όταν και εφόσον μου κινήσει το ενδιαφέρον, είναι ο σεβασμός και η πραγ­ματική αγάπη. Οχι απαραιτήτως να έχει πολλά από το να με γεμίζει συ­ναισθηματικά! Αυτή την περίοδο θέ­λω να είμαι μόνη μου. Θέλω να επικε­ντρωθώ στη δουλειά μου και πώς θα προωθήσω τον εαυτό μου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved