Γνωστός τραγουδιστής κάτω από την ίδια στέγη με την αγαπημένη του - Οι πρώτες δηλώσεις
Showbiz

Γνωστός τραγουδιστής κάτω από την ίδια στέγη με την αγαπημένη του - Οι πρώτες δηλώσεις

Το πρώτο σοβαρό βήμα στη σχέση τους έκαναν γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και η αγαπημένη του. Γεγονός που αποδεικνύει πως αυτή η σχέση όχι μόνο είναι σοβαρή αλλά πάει και από το καλό στο καλύτερο. 

“Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο μαζί. Όταν επιλέγεις να είσαι με έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι σε καταλαβαίνει απόλυτα, γιατί να μην είσαι εξωστρεφής; Είναι δύσκολο μια γυναίκα να είναι δίπλα σε έναν καλλιτέχνη. Είναι δύσκολο να σε διαχειριστεί. Πιστεύω ότι πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μια σπουδαία γυναίκα… Αν μια γυναίκα σε κατευθύνει σωστά, μπορεί να σε απογειώσει. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί και να σε καταστρέψει”, αποκάλυψε στη Real ο Ηλίας Δρούλιας των Droulias Brothers ο οποίος δείχνει να βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της προσωπικής του ζωής.

Και αιτία γι' αυτό είναι η όμορφη σύντροφός του, η τεχνίτρια ονυχοπλαστικής Μαρία Μπιμπή.

Το ζευγάρι ζει ήδη κάτω από την ίδια στέγη και δείχνει να περνάει πολύ καλά μαζί. Ο τραγουδιστής τόνισε: “Ζούμε μαζί. Μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι. Περνάμε καλά. Ως άνθρωπος είμαι πολύ δοτικός, αν είναι αμοιβαίο. Μου αρέσει να δείχνω τα συναισθήματά μου.

Είμαι παλιάς κοπής άνδρας, έχω μεγαλώσει σε μια αγαπημένη οικογένεια. Έχω μεγαλώσει με το πρότυπο ότι ο άνδρας είναι άνδρας και η γυναίκα γυναίκα. Δεν νομίζω ότι η συγκατοίκηση με δεσμεύει. Μπορείς σε μια συγκατοίκηση να είσαι και ελεύθερος. Αν με τον άνθρωπό σου κάνεις όμορφα πράγματα, σε ικανοποιεί και σε ευχαριστεί που είσαι μαζί του, τότε όλα είναι μια χαρά”, πρόσθεσε ο Ηλίας Δρούλιας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved