Μαρία Ηλιάκη: Αυτό είναι το 24ωρο της εγκυμονούσας στη Ζυρίχη!
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Αυτό είναι το 24ωρο της εγκυμονούσας στη Ζυρίχη!

Η Μαρία Ηλιάκη είναι έγκυος και απολαμβάνει μοναδικές στιγμές στη Ζυρίχη με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη!

Η Μαρία εδώ και τρεις μήνες βρίσκεται στη Ζυρίχη , εκεί όπου εργάζεται ο σύντροφός της. Μετά τις γιορτές μετακόμισαν σε άλλο σπίτι και στη συνέχεια ανακοίνωσαν το ευχάριστο γεγονός… Η παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε ότι είναι έγκυος ποστάροντας μία φωτογραφία με φουσκωμένη την κοιλίτσα και έγραψε: «Είναι τόσα πολλά ....διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο “Σ´αγαπω” στον άνθρωπο μου και ένα “Ευχαριστω” στη ζωή που είναι τόσο όμορφη...»!

Λίγες μέρες μετά τα ευχάριστα, η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Και τι είναι αυτό που όλες οι εγκυούλες θέλουν να απολαμβάνουν στο έπακρο αυτή την περίοδο, εκτός φυσικά από το φαγητό, αλλά λόγω της κοιλίτσας που φουσκώνει δεν το απολαμβάνουν; Μα φυσικά ο ύπνος.

Η Μαρία Ηλιάκη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δεν σταματά να δημοσιεύει instastories δείχνοντάς μας πώς περνά τη μέρα της. Όταν ο σύντροφός της είναι στη δουλειά, εκείνη μαγειρεύει υγιεινά, φροντίζει τον εαυτό της, κάνει μάσκες ομορφιάς, πηγαίνει στο κομμωτήριο και… περπατά αρκετή ώρα. Κάνει βόλτες στη Ζυρίχη και είναι πιο ήρεμη και όμορφη από ποτέ!

Δείτε πώς περνά το 24ωρό της στα παρακάτω βίντεο αλλά και στις τελευταίες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο Instagram της!

Δείτε στα παρακάτω βίντεο πώς περνά η Μαρία Ηλιάκη στη Ζυρίχη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved