Σπύρος Σταμούλης: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα, λίγο-πολύ ακούγονταν πράγματα»
Showbiz

Σπύρος Σταμούλης: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα, λίγο-πολύ ακούγονταν πράγματα»

Ο Σπύρος Σταμούλης υποδύεται τον Αλέξη Γραμματικό στην αγαπημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες».

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε τι του τράβηξε το ενδιαφέρον στον ρόλο του, για το αν θα συνεχίσει να εναντιώνεται στους Σεβαστούς, ενώ σχολίασε πως βλέπει όλες αυτές τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για τον καλλιτεχνικό χώρο.

Τι τράβηξε το ενδιαφέρον σας στο ρόλο του Αλέξη Γραμματικού;

«Κατ' αρχάς, μου άρεσε που ήταν κάτι διαφορετικό από αυτά που είχα κάνει πριν. Διαβάζοντας το ρόλο, σκέφτηκα πώς μπορεί να είναι κάποιος 35άρης εισαγγελέας, αλλά σε εκείνο το χρονικό πλαίσιο, ο οποίος έχει πατέρα κομμουνιστή, η μητέρα του έχει πεθάνει και μεγάλωσε σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Αυτό μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Ο άνθρωπος αυτός κρύβει πάρα πολλά πράγματα για τη ζωή του, είναι πολύ τυπικός, αλλά υπάρχουν στιγμές όπου αφήνει το συναίσθημα του να τον κυριεύσει».

-Παρά το γεγονός ότι αρχικά αναγκάστηκε να κάνει μια έκπτωση στις ηθικές αξίες του, για να βοηθήσει τον πατέρα του, θα συνεχίσει να εναντιώνεται στους Σεβαστούς;

«Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα το διαχειριστεί, στην περίπτωση που αντιληφθεί ότι γίνονται κάποιες παρανομίες. Εννοείται ότι ο Δούκας είναι ο πατέρας της Πηνελόπης, αλλά θεωρώ ότι αν τυχόν καταλάβει ότι κάνει κάτι παράνομο, θα ξεκινήσουν πάλι από εκεί που σταμάτησαν».

-Παρόλο που ο Αλέξης έμαθε την αλήθεια για την Πηνελόπη και τον Μελέτη, το έβαλε στην άκρη αυτό και συνέχισε μαζί της. Πώς το κατάφερε;

«Δεν το έβαλε στην άκρη, απλά συμβιβάστηκε. Θεωρούσε ότι είναι ειλικρινής μαζί του η Πηνελόπη. Ιδανικά, για τον Αλέξη, δεν θα ήθελε να έχει κανένα τέτοιο παρελθόν. Το κάνει ακόμη πιο δύσκολο το γεγονός ότι ο Μελέτης είναι ξάδελφος της και υπάρχουν επαφές. Είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί και, στην περίπτωση της Πηνελόπης, ουσιαστικά ρισκάρει».

Πώς βιώνετε όλη αυτήν τη νέα κατάσταση που έχει προκύψει τον τελευταία χρόνο με τον κορονοϊό;

«Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα, γιατί όλη η επαγγελματική μου τύχη έπεσε μέσα σε αυτό. Είμαι τυχερός γιατί εργάζομαι. Όλα τα άλλα τα διαχειρίζομαι όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Προσέχουμε πάρα πολύ στα γυρίσματα, κάνουμε συνέχεια τεστ, αποφεύγω να βλέπω πολύ κόσμο, φοράω τη μάσκα μου, όπως όλοι μας».

- Πώς βλέπετε όλες αυτές τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για τον καλλιτεχνικό χώρο;

«Θλίψη μου έχει προκαλέσει όλο αυτό. Δεν πέφτω από τα σύννεφα, λίγο-πολύ ακούγονταν πράγματα. Είναι πολύ καλό που κάποιοι άνθρωποι βρήκαν το κουράγιο και μίλησαν για όλες τις συμπεριφορές, που εννοείται ότι τις καταδικάζω. Σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να ασκεί οποιαδήποτε μορφή βίας», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved