Αποκλειστικό: Μάθαμε τον λόγο για το ταξίδι-αστραπή της Μενεγάκη από την Άνδρο στην Αθήνα!
Showbiz

Αποκλειστικό: Μάθαμε τον λόγο για το ταξίδι-αστραπή της Μενεγάκη από την Άνδρο στην Αθήνα!

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να διανύει περίοδο διακοπών, όμως ένας σημαντικός λόγος την υποχρέωσε να επιστρέψει στην Αθήνα. 

Η όμορφη παρουσιάστρια έπρεπε να αποχωριστεί για πολύ λίγο τον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου όπου και περνάει στιγμές χαλάρωσης τα τελευταία χρόνια για να βρεθεί στην Αθήνα για μία πολύ σημαντική δουλειά.

Εδώ και καιρό είχε προγραμματιστεί να γίνει σήμερα (7/7) το γύρισμα για το τρέιλερ της νέας της εκπομπής στο Mega που θα αρχίσει να προβάλλεται από τη νέα σεζόν.

Έτσι, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, η Ελένη Μενεγάκη πήρε το πρώτο πρωινό καράβι για Πειραιά και από εκεί βρέθηκε στο στούντιο του καναλιού όπου και ήταν όλα έτοιμα για να γίνει το γύρισμα.

Όπως πάντα, η Ελένη ως σωστή επαγγελματίας ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο πλατό για να ακολουθηθεί κατά γράμμα ο προγραμματισμός της ημέρας.

Πράγματι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, όλα πήγαν κατ' ευχή, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και η Ελένη Μενεγάκη πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τον αγαπημένο της προορισμό όπου βρίσκεται όλη η οικογένειά της.

Εκεί θα συνεχίσει αυτό που άφησε πίσω, δηλαδή ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα, κουβέντα και παιχνίδια με τα παιδιά της και φυσικά χαλαρές στιγμές στο ησυχαστήριό της, το ξενοδοχειακό συγκρότημα που διαθέτει ο σύζυγός της στο νησί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved